Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
V_Báňa píše: ...... Kapacita výroby je i důvod zdržení Zamračené, myslím že 26. listopad je pravěpodobný roll-out.
olik píše:Protoze ochodnik je ZARUKA dobreho obchodu....
Radek Strnad píše:.....Kolik dáváme za počeštěné německé páry???? 5.000 a víc.A nikdo nekritizuje,že mašina má německý předhřívač,německý kompresor,úplně jiné dýmniční dveře,naprosto odlišné rozvody trubek a táhel na kotli,jiný tvar komína,dokonce i červený pojezd křičící:"Jsem z plastu,jsem z plastu" a jiné naprosto zásadní věci.Co nová rosnička-to je zmetek....že,....-za skoro 2.000,-,hektor....-místo zelené barvy je modrý ...a v pohodě-za 3.600,-Za malou páru 365.4 od Schirmera dáme 5.000,-Kč a víc a nikomu to nevadí,že má chyb jak máku(obrázek ČSD verze je na str.69 Alas lokomotiv 1945-58)a to chyb úplně zásadních.Tilligův TT-víkendový modrobílý sergej,který nikdy nejezdil-za 3.400,-.takovéto mašinky si prostě kupujeme,protože je chceme mít a ty obludné chyby musíme zkousnout nebo ti šikovnější si to doma přebastlí(za další peníze).A teď máme tři brejlovce a panečku,to si na těch výrobcích smlsnem........![]()
![]()
Tomas_C. píše: že jste tři, kteří si tak mocně konkurujete...přitom jeden mohl přijít s tím a ten zas s tímhle...já vím je to složité to předvídat co udělá ten druhý...
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Leoš Vobořil a 4 návštevníků