Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Trainmaniak píše:TTmili píše:...nevím čí motory používá Kuehn ale u Tilliga ani nikoho jinýho kdo používá Mashimy jsem neviděl že by se něco podobného dělo...
Bohužel moje BR 56 a stejně tak 437 od Tilliga mi kolísají také. 437 dost extrémě, BR 56 je rozumnější, ale taky nic moc. A začaly to holky dělat až teď po 2-3 letech provozu. Br 86 má stejně starou a bez problémů. Ale to odbočuji od tématu: viewtopic.php?f=16&t=2332
TTmili píše:
K tomuhle jsem ti už zkoušel radit s tím jestli to nebude ve vyběhaných uhlíkách přímo v tématu o BR56. Nevím jestli jsi to nepostřehl nebo jsi s tím něco zkusil a nepomohlo to. Jak to tedy je, zkoušel jsi něco z toho?
MirekTT píše:Trainmaniak píše: A začaly to holky dělat až teď po 2-3 letech provozu
Co když to má nějakou sovislost s tím mým případem, kdy téměř nejeté tři roky staré BR 86 odešel motorek(viz viewtopic.php?p=57320#p57320 ). Zkusil bych motorek (mluvím o mashimách) zcela odpojit od obvodů loko a nejlépe i vymontovat, abybyl bez zátěže a zkusit ho naprázdno připojit k napětí a změřit proud. Zvětšený, nebo kolísavý odběr může zkazit náladu dekodéru a pak to blbne.
Renoš píše:vvitty: Ano,samozřejmě vím že se tu psalo o tom že digitální brejlovec jezdí i v analogu, sám jsem tu diskuzi na toto téma vyprovokoval. Ale video s analogovou regulací se ještě neobjevilo.
Teď se ale ptám na něco jiného. Bylo by "teoreticky" možné sestrojit analogovou lokomotivu (ne digitální) tak, aby byla osazená zvukovým modulem? Prostě abych mohl mít na analogovém kolejišti ozvučenou lokomotivu, která by ale vyšla levněji než ta s digitálním dekodérem? Opravdu mě ten zvuk brejláka dostal. Ale kupovat si lokomotivu za cenu dvou, a využívat při tom jen část jejich schopností je pro mě příliš velký přepych.
Renoš píše:Jbr: Když to jde v americe, proč by to nešlo u nás v Evropě? Otázka je, kolik by to stálo. Pokud by model vyšel cca o 25 % levněji než digitálni verze, myslím že by to bylo pro nás "analogisty" velice zajímavé
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků