Takže žluté popisy a překrytí těchto 2 epoch.
Díky znalcům i jezdičům.
P.S. : Barča už je připravena
Moderátor: Michal Dalecký
lubz píše:Díky za odkaz, ale to je právě ten problém fotovlaků ze současnosti. V reálu by se nikdy 8dveřové Bai se 4dveřovými nepotkaly, navíc tam jsou žluté i bílé popisy a čísla jak 4 a 5 místná, tak i nová po přečíslování
SaTo píše:Souhlasím, existuje pár fotografii třeba z 041, kde je poskládáno vše, tedy vozy z NDR + právě ty osmidveřáky - fotografie zapůjčena odtud https://www.vrchlabsko.info/nostalgie.html
Ronoath píše:Při srovnání Piko a Tillig bych si dovolil říci svůj poznatek - Tillig má daleko lépe barevný interiér, při osvětlení vypadá moc hezky. Piko má interiér ze dvou kusů - stříbrná chodbová stěna a zelený zbytek, bude to chtít barevnou úpravu. Roco je v pohodě.
M&T píše:Jazdné vlastnosti Tillig sú tiež OK, ale tam mi trochu vadí, že vozne nie sú priečne žiadnym spôsobom stabilizované a teda sa dosť kývu na strany (ale je to samo-domo ľahko riešiteľné dolepením výstupkov na jeden podvozok)...
jipol57 píše:Kolíbání vozů není jen u Tillig Ypsilonek. Dělá to u více výrobců, různé vozy. Některé jsem upravil tak, že jsem mezi podvozek a rám, vložil mezikruží z mirelonu 2mm... ...Mirelon nesmí být natěsno, aby se podvozek pořád dobře otáčel.
Tillig Y, jsem ještě neupravoval, až při realizaci osvětlení, které plánuji. Tak se taky rád dozvím jiný způsob.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník