Moderátor: Michal Dalecký
Pája píše:Dovolil bych si podotázku. Vyrábí někdo Dvojitou (trojcestnou) výhybku![]()
![]()
To jsem rád, už jsem měl pocit,že Fleischmanna nikdo moc nepreferuje a mé upřednostnění při výběru bylo téměř zcestné...kvasha píše:hlasoval jsem pro Fleischmanna. I při tvorbě velkého kolejiště u něj zůstanu. Spolehlivost, přijatelná geometrie, podloží, přestavníky, řezané kusy i flexi ...
Ale uvědomuji si, že:
- negativum u Fleischmanna, i když zatím jediné, jsou ty tolik diskutované izolované srdcovky.
- velké pozitivum u výhýbek Peco jsou jejich 3 různé geometrie
Přesně! Váhám a nevím pro co se rozhodnout. Ale nehoří, neboť ještě nemám hotový plán a ukájím své potřeby zatím kupováním vagónů a staveb.Houmr píše:No já taky dlouho váhal co za kolejivo použít, nakonec zvítězilo, Peco vyhybky a koleje flexi Tillig vše mám Code 100, kdybych začínal znovu, tak bych asi volil nužší Code. Na tomto mi vyhovuje spolehlivost, jednoduchost pokládky a řešení přestavníků, i když ektromagnetických pod vyhybku, jednoduché elektro zapojení, možnost doplnění přepínacími kontakty, možnost výběru vyhybek s vodivou, či nevodivou srdcovkou, dobrá geometrie vyhybek. Ale kolegové asi napíší svoje oblíbené kolejivo. Každý má svého favorita.
A proč jsi přešel na TT? Prostor?Pája píše:Jo jo v TT je to pasé , ale zde je řeč o H0 . Jelikož jsem je měl léta,tak mě to stále zaujímá.Jinak bych se do debaty H0-lářům nes.... .
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků