Moderátor: Michal Dalecký
George V. píše:...mám i takový dojem, že je tam už z výroby.
A já si trochu zarejpám.
Tvar čela řešit nebudu, připadá mi přirozené, úhly zkosení jsou mimo mojí rozlišovací schopnost. Co mi trochu vadí je kvalita zpracování. Ty stopy po dělení formy na přechodu bočnice a střechy (mezi kabinou a střešníma žaluziema) jsou fakt dost viditelné. Doufám, že se to v seriové výrobě bude začišťovat.
A jak vypadá zasklení, je forma dobře vyleštěná? Na fotkách to vypadá celkem dobře.
smekac píše:George V. píše:...mám i takový dojem, že je tam už z výroby.
A já si trochu zarejpám.
Tvar čela řešit nebudu, připadá mi přirozené, úhly zkosení jsou mimo mojí rozlišovací schopnost. Co mi trochu vadí je kvalita zpracování. Ty stopy po dělení formy na přechodu bočnice a střechy (mezi kabinou a střešníma žaluziema) jsou fakt dost viditelné. Doufám, že se to v seriové výrobě bude začišťovat.
A jak vypadá zasklení, je forma dobře vyleštěná? Na fotkách to vypadá celkem dobře.
Kolego, viděl si někdy předlohu ?! ... to by si musel kritizovat i CKD že mají na přechodu mezi kabinou a střešníma žaluziema moc velký "svár" ...![]()
George V. píše:...mám i takový dojem, že je tam už z výroby.
smekac píše:Kolego, viděl si někdy předlohu ?! ... to by si musel kritizovat i CKD že mají na přechodu mezi kabinou a střešníma žaluziema moc velký "svár" ...![]()
Max píše:Jak ukazuje fotka od Milana, je tvůj dojem špatný.
Vozila rychlíky pod firmou Depo HK, pak osobáky do práglu jako Depo Tu /někdy vezla i R/ , a až po hodně dlouhé době se zatoulala do Nuslí.
Zatímco 1164 musela mít u R ze Staré Páky postrk, brejlák jel sám.......
A taková maličkost - její trakčáky v tahu kňučely jako u dvaašedesátky....u jiné T478.1 ne.
George V. píše:smekac píše:Kolego, viděl si někdy předlohu ?! ... to by si musel kritizovat i CKD že mají na přechodu mezi kabinou a střešníma žaluziema moc velký "svár" ...![]()
...který svár máš na mysli? Já tam žádný "svár" nevidím. To je normální přechod mezi střechou a bočnicí, to jsem na mysli samozřejmě neměl. Podívej se pořádně na fotky modelu na modely.biz. Tam jasně uvidíš, co jsem měl na mysli - ta stopa po dělení formy vypadá jakoby pokračoval okap nad bočnímy okny kabiny, což je samozřejmě nepatřičné.
alf píše:Zdravím přítomné a také si přisadím..Mám asi veliké štěstí ,neb moje epocha je v letech zejména 60 a 70.tých,a ČD mi nesmí přes práhTakže spokojenost.K zdejším výtkám na drobnostech - pluh,ano ok,to se dá dodělat dle vitrínových sběratelů a věřím že i na provozním modelu se to dá nějak poladit aby tam kvůli kinematice nebyla taková mezera,k drobnostem typu kousku linky na střeše a pod.se nevyjadřuji,neb jsem si toho vůbec nevšiml..
George V. píše:alf píše:Zdravím přítomné a také si přisadím..Mám asi veliké štěstí ,neb moje epocha je v letech zejména 60 a 70.tých,a ČD mi nesmí přes práhTakže spokojenost.K zdejším výtkám na drobnostech - pluh,ano ok,to se dá dodělat dle vitrínových sběratelů a věřím že i na provozním modelu se to dá nějak poladit aby tam kvůli kinematice nebyla taková mezera,k drobnostem typu kousku linky na střeše a pod.se nevyjadřuji,neb jsem si toho vůbec nevšiml..
...představ si, kdyby s těmahle drobnostma přišlo Roco, to by bylo zase nadávání. Ale domácímu výrobci to odpustíme, protože je domácí, že... Měřme oboum stejným metrem, vždyť za to chtějí stejný prachy...
George V. píše:...představ si, kdyby s těmahle drobnostma přišlo Roco, to by bylo zase nadávání. Ale domácímu výrobci to odpustíme, protože je domácí, že... Měřme oboum stejným metrem, vždyť za to chtějí stejný prachy...
Michal Dalecký píše:Model ROCO sem netahejte, neni zatim na trhu. Ohledne MTB piste konstruktivni veci ti, kteri maji model doma a dokazou realne popsat pripadny problem. Sousta veci vytazenych z fotek nejsou v realu vubec postehnutelne. Abych zacal konstuktivne ja, tak z nekolika desitek modelu ktere mi vcera prosly rukama byly az na jedno madlo vsechny v poradku a to jak z hlediska vzhledu, tak i jizdy. Dnes jiz nekteri modely maji u sebe, tak piste, piste.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků