Ak áno, bude to niečo takéto?
obrz. prototypy.cz

Moderátor: Michal Dalecký
vvitty píše:Milane, to byla optimisticka poznamka
vvitty píše:ve smyslu ze bude konecne nutne modely CSD peclive vybirat, a ne brat to co vyrobce hodi na pult
E27 píše:Chcem sa opýtať na verziu čmeliaka pre priemysel. Neviem či to bola odpoveď vyššie adresovaná mne, ale bude sa robiť aj priemyslová verzia? Nemáte o tom informácie?
Ak áno, bude to niečo takéto?
milan ferdián píše:vvitty píše:A bude hur... bude mene penez, ale o to vice modelu v nabidkach vyrobcu.
Ale,ale.... více optimismu,prosím.Když už musíme za model dát větší obnos,protože budeme mít a máme míň peněz,tak určitě budeme pečlivější a rozvážnější při výběru daného vozidla.Jenom proboha nechtějte perfektní modely za hubičku,to by bylo horší než ty dražší a kvalitnější modely.
Michal Dalecký píše:ROCO si z nas vazeni kolegove dela prdel. Dnes prisli udajne opravene Sergeje a spatny pruh pretiskli novou barvou a problem je stale stejny a stacilo prejet prstem a barva jse opet dolu. Dosla mi s nimi trpelivost a nase firma u ROCO rusi vsechny predobjednavky a vzdy pockame az na hotovy model. Rusime take zakaznikum k nasi litosti objednavky zakazniku na uvedene modely. Pokud mame donutit vyrobce si z nas nedelat pokusne kraliky a co sneseme, tak bohuzel musime volit tento postup.
mišák píše:Dobrý večer Páni modeláři
Na čmeláky od TI dávat velikej pozor!!!Kvalita šla asi hodně k šípku,koupil jsem zelenýho se zvukem a světe div se už je po třetí na výmněně.
První byl křivej až hamba a mněl prohnutej rám
Druhýmu rachotily převodovky jako mosazný pojezdy od nejmenovanýho výrobce(dofám že se neurazí)
Třetímu odešel zvuk cca po pěti minutách po zapnutí
Tak teďka nevím
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků