Moderátor: Michal Dalecký
Jacek píše:Na stránky http://jacek-modely.cz/ jsem dal krátký článek o osvětlení berty MTB
vonBahnhof píše:Zdravím všechny majitele Bardotky od MTB!
Zakoupil jsem v e-shopu model MTB009 (červenomodrá s krémovým čelem). V balení žádná spřáhla nebyla, dle sdělení prodejce "tam MTB žádná spřáhla nepřikládá". Setkali jste se s touto informací?
Další fakt, co mě zarazil, bylo to, že do kulisy nelze zasunout krátké spřáhlo Roco, protože mu ve středové poloze vadí pluh. Poradil jsem si menší úpravou spodní části hlavy spřáhla. Prodejce to pouze okomentoval tak, že klasické očko a Fleischmann tam jde. Setkal se někdo s tímto problémem?
lajblt píše:V podstatě mám jen dvě drobné výtky. První je k již tady zmiňovaným typovým tabulkám, které MTB přikládá - ty jsou špatně. Ale není problém sehnat jiné (na burze hned vedle). A druhá je k osvětlení. Při vyšším napájecím napětí prosvítá střechou horní reflektor, stejně tak bílé led diody prosvítají do červených. Ale to není ani pro nezkušeného modeláře žádný problém - stačí trocha černé barvy nebo lépe tenkého černého papíru či plastu na patřičná místa.
V_Báňa píše:Informace:
Bohužel stala se výrobní nehoda, která zpusobila, že malá serie nákladních zamračených T478.2038 není způsobilá k prodeji v eshopech. Na modely bylo natištěno chybné číslo, které při opravě smytí lihem zanechala stopy v lesku barvy. Přelepení cedulkou s leptem už nebylo nápravou. Pro běžný provoz nepostřehnutelné, ale pro výstavní účely může být překážkou.
Na sobotní burze 1.12. budou modely k prodeji za cenu 3200 CZK, u stolu POJEZDY.eu, jen osobní odběr. Záruka platí na mechanickou funkci jako u běžného modelu.
CSD, polomáčená II serie (žebra jen dolní polovina). Aktuálně k dispozici 16ks, co se neprodá v sobotu bude demontováno a pojezdy použity k jiným modelům. Jedná se o celou serii, žádné nebudou v prodejnách.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: mm2 a 4 návštevníků