Překopírované z vlákna Diskuse Novinky H0 2025 (komentáře). Snad bude lepší, když bude vše o 744.1 - Effishunter Rivarossi v tomto vláknu.
Martin70 = já Zdravím, u prodejců se objevuje skladem
druhá várka lokomotiv 744.1 - EffiShunter 1000, ČD Cargo, Ep.VI / Rivarossi HR2972Už jste ji nyní někdo viděl v provozu nebo jste si zakoupil? Je tam pouze nové číslo lokomotivy nebo se liší i v něčem jiném, tedy mírně odlišném laku? Hlavně mě zajímají její jízdní vlastnosti. Původní modely z první série byly sice co se týká detailů krásné, ale měly převody moc do rychla a ještě to nějakým způsobem drhlo na spoustě modelů. Podařilo se to výrobci vychytat, upravit, nebo je to stále stejné? Děkuji všem za přínosné postřehy. Martin
Deathlosopher odpovídá"Zdravím,
tak to mě taky zajímá, jaká je nakonec druhá verze, co do jízdních vlasností. První verzi lokomotivy jsem vrátil, to byl děs. Nicméně, najděte si tu na diskuzi téma o této lokomotivě, které jsem kdysi založil, a tam je odpověď z Rivarossi na téma změn v nové verzi této mašiny. Já jsem tenkrát nelenil a napsal jim.

"
Začátečník a obdivovatel H0, nyní bez kolejiště. Hledám informace a uvidím zda se pustím do stavby.