od Michal Šuhajda » čtv 19 zář, 2013 8:14 am
Milane v sekci velikost H0 (komunita H0) to je snad jasné? Máš dvě možnosti, budď změnit měřítko, nebo čekata až se podobný dotaz objeví "o tři řádky níž"
Protože první možost nepředpokládám, budu Ti držet palce ať vyjde ta druhá.
Už jsem to tady asi psal, ale co se týká příšerných jízdních vlastností M152.0 od Bramosu musím dodat, že po úpravách (sbírání proudu z nehnané osy "ala Houmr" a připojení motoru "natvrdo dráty místo plíšků a mírné dovážení) se jízda zlepšila o 100% a je to velmi spolehlivé vozidlo, které nemá větší potíže. Jeiné co zbývá je poněkud vyšší hlučnost ale pouze při jízdě vyšší rychlostí.
V případě jízdy po "lokálce" modelovou rychlostí 30-40km/h sice nedosahuje kvality Roco,či MTB, ale přesto je v normě.
Pravda je, že model za 5000,- by měl být hotový a ne polotovar k Dodo. Já jsem M152.0 jsem dostal kdysi jako dárek, přiznám se, že sám bych si nekoupil. Tehdy sice stála cca o 1000,- Kč méně, ale stejně.
Nicméně podobně jako já asi spousta jiných modelářů má tenhle "zázrak už doma", případně si ho vyrobili sami ať už z odlitku, nebo z leptu. Takže za mě bych M152.0 vynechal a raději se věnoval jiným projektům - viz předchozí příspěvky.
Naposledy upravil
Michal Šuhajda dne čtv 19 zář, 2013 8:46 am, celkově upraveno 1
-MiŠ-
Velikost H0, ČSD
Jméno a příjmení je v nicku, nemám potřebu se skrývat