Tak už je doma..

. Nebudu hodnotit shodu s reálem, z mého pohledu je to T 458 jak má být, i když budu netrpělivě čekat i jiné barevné verze, které upřednostňuji (zejména ty starší). Jen na okraj bych poznamenal, že díky provedení pluhů vychází přijatelně uložení spřáhla s kinematikou, použití krátkých spřáhel je bez problémů (Fleischmann). Ale model jsem již stačil aspoň trochu testnout i provozně, tak bych se rád podělil o své dojmy.
Tak na první pohled model jezdí kultivovaně i při malých rychlostech, maximálka je přiměřená, průchodnost i malými poloměry i výhybkami je bez problémů, sběr proudu je spolehlivý i v problémových místech

. Ze "zátěžového" testu zatím nepociťuji nutnost používat bandážové dvojkolí (přiloženo), protože při mých stoupáních táhne bez problémů vlak složený ze šestnácti dvouosých vozů. Takže jedinou výhradu mám k ozvučení

. V tomto okamžiku nevím, zda problém je v nahrávce či reproduktoru, ale v celku se mi jen potvrdil názor na použité dekodéry. Je ovšem pravda, že výrobce mohl modelu věnovat i větší reprák. Takže asi u dalších verzí budu přemýšlet o vlastním ozvučení mými osvědčenými ptostředky...

.
Celkově ale jde myslím o povedený model, který svým majitelům udělá radost.