Kinematiky už mám, jak by měly být. Uvažoval jsem o tom papírovém měchu, ale asi to nechám takhle.

- IMG_20221030_163506.jpg (22.4 KiB) Zobrazeno 2664 krát

- IMG_20221030_161327.jpg (26.08 KiB) Zobrazeno 2664 krát
Dovi: Já mám na svém ochozy celkem rovné.
Ale ten reflektor, to je teda dílo

. F12kou se dá zhasnout, ale když potom zhasnu světla, tak se rozsvítí reflektor samostatně. Když bych si ho chtěl F12kou, předem "zhasnout", aby po rozsvícení světel zůstal zhasnutý, tak se rozsvítí samostatně, a po zapnutí světel, se reflektor s pozičkami přehodí.
Na žádnou jinou alchymii, jak ho normálně rozsvěcovat a zhasínat jsem nepřišel. A jímá mě strach, že je to dané v tom přidaném procesoru, a nic s tím udělat nepůjde.
Dekodér ZIMO už mám objednaný, tak snad se to nějak vyřeší, i za cenu že bych přední světla napojil na dekodér přímo.
Ještě perlička: Nevím co bylo příčinou, ale Albík se najednou rozjel naplno a nešel zatavit ani kolečkem, ani nouzovým stopem (mám ho s tím, že napětí v kolejíc zůstává), jen stopem z centrály, kdy se odpojí i to napětí. Potom už zase jel normálně.
Mám dojem, jako by si vzpomněl, že je to přece jen trochu střídavý Marklin, a to DCC napětí bral jako analog AC. Naštěstí, žádná srážka nebyla.
Mašinka moc pěkná, ale dekodér
Už nechci nic jiného než ZIMO.