Michal Dalecký píše:Do detailu v eshopu u obou verzi Faccs/Sas od Trainu jsem dal par fotografii vzorku ktere jsem mel k zapujceni. Kvalita je super a to hlavne v detailech. Jsem zvedavy na celek.
...ten podvozek myslí vážně?
Moderátor: Michal Dalecký
Michal Dalecký píše:Do detailu v eshopu u obou verzi Faccs/Sas od Trainu jsem dal par fotografii vzorku ktere jsem mel k zapujceni. Kvalita je super a to hlavne v detailech. Jsem zvedavy na celek.
Ne ne, to je pracovni verze. Ve finale bude spravny.George V. píše:...ten podvozek myslí vážně?
greenery píše:fofros píše:Tohle napsal borec k modelu 423.040 na jednom e-shopu:
Nadpis zněl "Nechci kazit kšefty"
Tu lokomotivu mám z první dodávky a byla pro mě velkým zklamáním. Na první pohled chválihodná snaha udělat pěkně pěknou Československou mašinku, ale... Nevím jak výrobce došel k tomu nesmyslně kónickému tvaru komína. Proč jsou pojišťovací ventily posazeny na krytu, když byly montovány na víku parního dómu a kryt přesahovaly jen z poloviny. Doufám, že výrobce už zkrátil ojnice, aby nemusel vyhýbat ven předstihovou páku a táhlo unašeče, jinak předstihová páka narážela do víka válce a mašinka nemohla otáčet koly, to působí velmi amatérsky!!! Spřáhla nemají kulisu a jízdí vlastnosti byly největším zklamáním. Tu svoji se slevou prodám.
Tak teď nevím, čemu mám věřit, když tady někdo napsal o téhle lokomotivě pravý opak![]()
![]()
Nechci nikomu sahat do svědomí a pokud se pletu, tak se předem omlouvám. Ale ty jediné dva příspěvky, které ten model tady na foru nekriticky chválí, mi připadají jak nastrčená reklama. I proto, že ten kdo je psal, má jen tyto dva příspěvky. Už jsem psal, že se mi model líbí, dojem je na první pohled dobrý, ale těch nedostatků je vzhledem k ceně zatím příliš.
Mirek2037 píše:Vážený pane, velmi málo se pouštím do diskuzí na diskusních fórech. Ale mohu Vás ubezpečit, že žádnou nastrčenou reklamu, jak vy říkáte nedělám. Mám kolejiště v H0 už 40. let, a to že se objevila tato mašinka, jsem jenom přivítal. Krom jiného i proto, že pamatuji dobu parního provozu. Pokud si pořádně přečtete, ty dva příspěvky, psal jsem tam obecně o těch nedostatcích a souhlasím s nimi, tak jak jsou tady popsány. Nic méně, mně se ten model prostě líbí a jsem s ním spokojený, rád jsem mašinku zaplatil. To je můj osobní názor. Pokud máte jiný názor, já Vám ho nebudu vyvracet, ani Vás z něčeho osočovat. Tak, prosím, respektujte i názor jiných. Děkuji Vám.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků