od mariov8 » pon 02 pro, 2024 8:36 am
Já si myslím, že si nemůžeme stěžovat, nabídka CŠ strojů III-V epochy se za poslední roky rozrostla do nebývalé šíře. Holt se ušetří zdroje na další rok...
Letos byla pro mě největší radostí relativně raritní T477.0 od Albert modelu. Zato loni a předloni to byla úroda...
Ale také bych rád nějakou velkou (ale klidně i menší) naší párovku k Albíkovi do výše zmíněných epoch. Na náklady, příměstské vlaky, lokálky...
Rád bych i další motoráky, leč ty naší produkce vesměs jezdili jenom v ČR a SR... (kromě exportu do HU M152.0), i když jsme se dočkali M240.0 a i okrajovějších věcí jako M296.0 nebo dokonce prototypového M475.0. Ale ono by to chtělo hlavně M262.0 nebo případně M286.0/1 a konečně "Hurvajze" M131.1. A ke všemu přívěšáky!
Teď mne napadlo, takové prasátko T211.0/1, to by byl také vděčný model: depa, vlečky, lokálky...
No nic, jsem se také zasnil... a teď zpět na porady, meetingy, prezentace, statistiky a nezapomenout u toho na děti ve škole!
H0 a H0e, analog (zatím), III a IV epocha. Lepty. Prototypy. Technika a její vývoj - historie.