Moderátor: Michal Dalecký
jnh píše:Ano, také se cítím podveden dekodérem MX v lokomotivě S499.2002.
Připadá mi dobré řešení (s kterým jsem se setkal poprvé) zhasnutí levých bílých pozičních světel pomocí sepnutí jednoho výstupu (FV3).
Ale nerozumím těmto bodům:
1. Dle návodu Obsazení výstupů by mělo svítit společně s bílými pozičními světly i osvětlení v kabině strojvedoucího. Mě se světlo v kabině strojvedoucího nepodařilo rozsvítit žádným výstupem, je vůbec osazeno?
2. Dle návodu Obsazení výstupů je na FV6 Osvětlení panelu. Vůbec netuším, co tím myslí a nesvítí nic.
Díky za případné reakce
jirie123 píše:A nebyla by teda lepší neozvučená Dáša a dekodér MS 450 s reproduktorem koupit extra???
horak píše:jirie123 píše:A nebyla by teda lepší neozvučená Dáša a dekodér MS 450 s reproduktorem koupit extra???
Pokiaľ trváš na type ZIMO MS450, tak iná cesta asi nie je. Jedine presvedčiť ROCO aby vymenilo dekodéry.![]()
Pokiaľ ti ZIMO MX645 nevadí, tak je to ekonomicky výhodnejšie riešenie kúpiť zvukovú mašinu. Nemusíš nič dorábať. Zapneš a jazdíš.
Navyše ak ťa prestane baviť počúvať ROCO zvuky, tak u JACEKa nájdeš vhodnú náhradu, stačí prehrať...
Ja som sa iba sťažoval, že niečo bolo avizované a iné sme dostali. Ja proti ZIMO MX nič nemám.
Bald píše:K tomu ještě otázka, jak zvedáte pantografy u Škodovek ROCO?
Děkuji předem za reakce
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků