Ano maska je skládá ze dvou dílů z nichž ten spodní je shodný s barčou, asi by se daly udělat určité, temeř nepostřehnutelné upravy ve tvaru ložiskového domku, což jsem zvažoval si tak 5 min a zamítl. Důvod je prostý- jakékoli dva teměř podobné díly jsou na 95% časovaná bomba ve výrobě, poněvadž si je dříve či později někde splete, sesype dohromady a nasází na jiné modely. A musel jsem mj asi 4x vysvětlovat jaký je rozdíl tvaru mezi sestavenou maskou barče a hektora, i když tvar vrchního dílu je zřetelně jiný. Osobně si myslím že expedice zamračených "4 serie" s nasazenými maskami hektorů je jen otázkou času, kdy se někdo ve výrobě splete

.
Skutečně jako napsal Mikinko- jakákoliv výroba je balancování mezi prodejným výsledkem a zadlužením z investic a ztrát zmetků, takže po 2 letech zkušeností už intuitivně eliminuji kritické místa, ze kterých žádný efekt nekouká. Taky se mi stalo že jsem navrhl tak detailní výlisek, že nešel kvuli členitosti vylisovat, prostě se při otevření formy díl roztrhl a zůstal ve formě, asi 4 dny se s tím ve firmě mordovali, leštili, ukosovali a potom mi nasraně zavolali- "vemte si to zpátky, to nejde vylisovat stojí nás to akorát zbytečně čas, který jsme mohli dělat lépe placenou práci pro automobilku". takže celý projekt loko se zastavil, peníze za formu za "superdetailní díl" v hajzlu a co dál? Díl se musel zjednodušit, měsíc zdržení, forma stála na vicepracích + 60% , takže jsem se zbytečnou oklikou dostal tam, kde bych byl hned, kdybych býval nebaziroval na nesmyslných detailech. Prostě všecho má své meze, i ty detaily a cena za ně jsou závislé na očekávané prodejnosti.
Mým cílem bylo dělat modely +- soudobé urovně , za normální ceny a při návratných investicích pro trh CZ-SK, které by nahradily maloseriové modely, jejichž kvalitu jsme si všichni vyzkoušeli. Nesliboval jsem , že budu dělat maximálně detailní modely, nemá to pro mne uplně smysl, musím hlídat i tzv "vyrobitelnost a zmetkovitost". Množina zákazníků je široká a počítači nýtu tvoří 5%, tak podle toho volím i náročnost investic abych kvuli 5% diskuzních supermanů nezablokoval cenou prodej těm zbývajcím 90%. Pořád jsou to jen hračky, a je na každém zda ho tento výrobek osloví, nebo třeba použije peníze jinak- zaplatí dětem tábor, opraví něco doma, koupí či něco jiného.