Začínám řezat 4 mm korek. Jelikož, mám točnu FLEISCHMANN s code100 2,5mm a kolejivo tilig elite 2,1mm, budu muset podložit točnu. na překliž. desce 1,5mm. Tím vyrovnám vrch kolejiva. Viděl jsem nějaké úpravy řezáním podloží na příjezdových kolejí na netu, ale je to samá sochařina.
právě, že by točna byla víš a za příjezdovou kolejí od FL. by byl schod pod kolejivem tillig 2,1mm. Proto, když mám všude korek 4mm, tak točnu zapustím níž na 2,5mm podložky. On ten rozdíl je prakticky 1,5mm a né 0,4mm. Musí se počítat i s podložím na příjezdových kolejích, co jsou jako sada k točně.
Začínám pokoukávat po mechanických návěstí. Nemám ambice sestavovat lepty a tak hledám nejschůdnější cestu s ohledem, alespoň částečným vzhledem na ČSD. Ovládání přes DCC. Výběr je jenom od VIESSMANN ?+ Nemá někdo zdejší zkušenost? Zatím instaluji kolejivo, ale s ohledem na ceny návěstidel jsem nucen o tomto přemýšlet v předstihu.
Další řeším možnosti pravého zhlaví a nemám zcela jasno. Vlevo je půdorys nádraží a dál je sklad Dačice. Původní trasování kolejiva jsem musel změnit. Musel jsem posunout celé hl. nádraží o 100mm doprava. Nevycházelo umístění rotundy.