radekkrupka píše:Krátká trať je myšlena jako vlečka, stejně jako ta samá na druhou stranku. V případě napojení další části se dají obě protáhnout dál, takový byl záměr. Proto je tam i ten most, v jiném případě jak říkáš nesmyslný. Obrmost nevede jen přes výtažnou kolej ale i přes hlavní trať vedoucí do skryťáku...
No právě že vede i přes tu výtažnou kolej, místo obrmostu stačí nadjezd nad hlavní tratí a výtažnou kolej zkus napasovat před to.
radekkrupka píše:Budu dělat analog a původní moje idea byla ta, že postavím něco, kde se dá trochu modelovat zajímavý provoz a zároveň jenom tak prohánět soupravy po okruhu(-zích). To mi právě smyčky neumožňují.
Ale jo stačí doplnit smyčky k oválu(-m) nebo propojit smyčky spojkou. PAk se dá provoz kombinovat. To jestli děláš analog nebo DCC je jedno.
radekkrupka píše:Já tahám koleje po večerech ve wintracku, když najdu chvilku, různých variant už mám kupu, zveřejňuju jenom ty které se mi aspoň trochu povedou. Pořád nějak nemůžu najit to pravé...
Návrh s úvratí od tebe (za návrh jsem skutečně velmi vděčný, možná zaujme i někoho dalšího, minimálně Milana), ještě zvažuju. Já nevěděl, že se do toho pustíš takhle propracovaně...čekal jsem spíš nějaký črt. Doufám, že se na mě nezlobíš
![]()
Proč bych se zlobil, docela se tím bavím, lepší než TV program. Pustím si rádio (to neruší) počkám až dma všichni usnou a když se mi nechce do modelů, tak kreslím. Občas taky zkusím wintrack (třeba na zhlaví), ale výsledek radši dělám v ruce. Mám to jako relax mezi stavbou modelů. Střídám teoretické a praktické modelaření