Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Barbucha píše:miroslav lengyel píše:Barbucha píše:Tome v klidu. Já už hlášky doma nevnímám, aspoň mi do bytu nelezou nějaký cizí slepice a jestli to kolejiště dostavím za dva roky nebo za dvacet let, je úplně jedno. Hlavně že je na čem se odreagovat. Já si myslím, že není potřeba závodit s Honzou. A kdybys náhodou měl chmury, začni z drátů dělat stromečky, to tě zabaví a jak jsem se koukal na část plánku, máš co dělat do vánoc
.
Ne že bych ti nepřál,ale ten druhý časový údaj bych možná drobátko poupravil.
No a? Tak bych se konce nedožil, ale to neznamená, že bych se neprojel
hank61 píše:JJ. Svatá pravda. Žádný spěch.A na odreagování od "pro živobytí důležitých činností" je to opravdu perfektní činnost - dokonce i to drátování
![]()
![]()
Tomáš píše:Nechce se mi však mlátit a dávat dráty do zdi,ve sklepě mi to připadne zbytečné. Napadlo mě to udělat podobně jako se to dělalo dříve. Vest kabel po zdi..(uchyceno to bývalo takovýma černýma bakelitovýma svorkama)...skoro každej sklep takhle byl udělanej. Nějak teď pátrám po netu a nemůžu nic podobnýho najít..to už se nepoužívá?Nesmí se to takhle dnes dělat? Vím,že se to dá nacpat do lišt,ale připadne mě to zbytečný. Zásuvky bych použil takový ty s deklíkama "vodovzdorný" dají se taky přichytit na zeď. Víc by se mě sice líbil ten typ co je na zásuvky 400V,ale na 230V jsem to nenašel. Krabice jsem koukal že taky existují nějaký "nástěnný" ,ale šlo by použít klasickou krabici do zdi a tu našroubovat na zeď z deklíkem?
Rocky_MK píše:Chápu to dobře, že to úplně vpravo dole je část elektrárny a samotná vlečka je skrytá za kulisou?
Jinak moc pěkný plánekakorát ty vmáčknuté Oslavany působí trochu násilně. Já bych je úplně vyhodil. Ale to je na vkusu každého...
Rocky_MK píše:Chápu to dobře, že to úplně vpravo dole je část elektrárny a samotná vlečka je skrytá za kulisou?
Jinak moc pěkný plánekakorát ty vmáčknuté Oslavany působí trochu násilně. Já bych je úplně vyhodil. Ale to je na vkusu každého...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků