Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Rocky_MK píše:tak je to chemička nebo michelinka?
Barbucha píše:To dát do obýváku, kde si hraju, tak se zastavím až pod kopcem v řece. Budeš zatěžovat kartony?
miroslav lengyel píše:Rocky_MK píše:tak je to chemička nebo michelinka?
Tohle je jen schovka pro gumy,protože do sklepa jsem nenašel odvahu je dát.Jinak jsou to zimní gumy,které se ovšem musí kupovat na jaře,stejně jako letní zase na podzim.Jsou totiž za takové peníze,že v sezóně jsou pak v podstatě nesehnatelné.
miroslav lengyel píše:Barbucha píše:To dát do obýváku, kde si hraju, tak se zastavím až pod kopcem v řece. Budeš zatěžovat kartony?
Jó příteli,jaký si to uděláš,takový to máš.Kartóny zatěžovat nebudu rejpale.
Barbucha píše:miroslav lengyel píše:Barbucha píše:To dát do obýváku, kde si hraju, tak se zastavím až pod kopcem v řece. Budeš zatěžovat kartony?
Jó příteli,jaký si to uděláš,takový to máš.Kartóny zatěžovat nebudu rejpale.
Nejde ani tak o to jaký, ale kde. Dneska jsem dorazil kontrolky ohlasů z návěstidel na pultu, tak jsem v dobrém rozmaru, večer budu zapojovat výhybky pravého zhlaví, to bude rychlovka.
Barbucha píše:miroslav lengyel píše:Rocky_MK píše:tak je to chemička nebo michelinka?
Tohle je jen schovka pro gumy,protože do sklepa jsem nenašel odvahu je dát.Jinak jsou to zimní gumy,které se ovšem musí kupovat na jaře,stejně jako letní zase na podzim.Jsou totiž za takové peníze,že v sezóně jsou pak v podstatě nesehnatelné.
Aha, já mám tak blbej rozměr, že jsem musel vybírat z pěti kusů, tak je úplně jedno, kdy to koupím.
Barbucha píše:215/55 R16 93 V
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků