Zdravim panove,
tak vzhledem k tomu, ze uz nikdo patrne nema zadnych vecnych namitek, tak jsem se asi uspesne dopracoval ke zdarnemu konci.

Na posledni chvili doslo jeste k drobnym upravam v SN, kde byl rozsiren pocet koleji ze 4 na 5 u kazdeho SN. Jenom pro jistotu

Byla provedena objednavka navestidel s patici S-com a dekoderu ND4, prejezdu PB3 a optickych snimacu. Objednavka koleji bude provedena v mesici unoru.

Zatim budu pracovat na ramu. Jedina vec, kde jeste vaham, je vyber prestavniku. Stare BTTB patrne nemaji takovou silu, aby utahli EW2, takze budou pouzity k vyrobe analogovych rozpojovacu ve stanici Drinov dle navodu na ES pecky. Dva Conrady, co jsem si objednal na zkousku, mne taky nejak neuspokojily. Takze vaham. Moznosti jsou nasledujici: bud servoprestavniky od pojezdy.eu, elektromagneticke prestavniky Tillig a nebo zelvu. A nebo dam jeste prece jenom sanci tem Conradum. Co se tyce centraly, tam uz mam taky vice mene jasno. Co se tyce lokomotiv, tak u elektricke trakce budou dekodery Lenz mini a u dieselove trakce ZIMO se zvukem.

Dalsi vec, kde jsem na vazkach je, jak vyresit zpetna hlaseni a useky. Jestli jit cestou optickych snimacu a nebo pres detekci obsazeni.

Taky jsem se chtel zeptat, jak vyresit obraz v SN. Pouziva tady nekdo webkameru a nebo kameru pro herni konzole? Videl jsem to v nejakem topicu, ale ted si nemuzu vzpomenout ve kterem.

No a posledni veci, se kterou bych potreboval trosku nakopnout je software pro ovladani jizdy vlaku a prislusenstvi.

No, jak si to tak po sobe ctu, tak mi toho zbyva do brezna vyresit jeste hodne

Jirka
PS: Aktualizace a fotky ze stavby pak uz budu vkladat jenom sem
http://jiricek09.rajce.idnes.cz/Drinov