Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Jiri Dvoracek píše:Chlapci, to vite, pripravuju se na deportaci, tak mi alespon ten humor nechejte![]()
modeln píše:Hlavne ze nas neprechadza humor,inak mna uz presiel,ked som dnes montoval dalsie poschodia spiraly,mam toho dost,nakrutil som cez 200 ks maticiek,a este mi ich par treba
Jiri Dvoracek píše:modeln píše:Hlavne ze nas neprechadza humor,inak mna uz presiel,ked som dnes montoval dalsie poschodia spiraly,mam toho dost,nakrutil som cez 200 ks maticiek,a este mi ich par treba
Ani mi nemluv, na kazdy zavit mam asi 50 maticek, ale nastesti jenom 4 zavity
HonzaM píše:modeln píše:A este kasna
Je to samozřejmě Tvoje věc, přesto mi nedá se nezeptat, proč jsi se pustil do stavby T679, když na trhu jsou dva tovární výrobky?
jirkan píše:HonzaM píše:modeln píše:A este kasna
Je to samozřejmě Tvoje věc, přesto mi nedá se nezeptat, proč jsi se pustil do stavby T679, když na trhu jsou dva tovární výrobky?
A nemůže to být v tom, že Sergej není Pomeranč?
milan ferdián píše:Ahoj Aleš,
zajímají mne hlavně ty jízdní testy ve spirále.Ty budou alfou a omegou dobrého fungování celého kolejiště.
Milan
modeln píše:milan ferdián píše:Ahoj Aleš,
zajímají mne hlavně ty jízdní testy ve spirále.Ty budou alfou a omegou dobrého fungování celého kolejiště.
Milan
Milan,to budem vediet najskôr koncom budúceho tyzdna,momentalne mam objednane kolajivo,tak cakam nan.Inak,namiesto oblukovych výhybiek dam obycajne-myslim na napojenie trati do spiraly,budu vhodnejsie,vzhladom na zvacseny polomer.Ako vies,svetla vyska medzi jednotlivými zavitmi je 47 mm,tak je tu este priestor na znizenie ,v pripade,ze by masinky nevytiahli hlavne planovany rychlik so 7 rychlikacmi Piko,tak je moznost pridat este jeden zavit,ale to az po odskusani-ale,naplanoval si to dobreO skuskach ti dam vediet
Jiri Dvoracek píše:modeln píše:milan ferdián píše:Ahoj Aleš,
Milan
Milan,to budem vediet najskôr koncom budúceho tyzdna,momentalne mam objednane kolajivo,tak cakam nan.Inak,namiesto oblukovych výhybiek dam obycajne-myslim na napojenie trati do spiraly,budu vhodnejsie,vzhladom na zvacseny polomer.Ako vies,svetla vyska medzi jednotlivými zavitmi je 47 mm,tak je tu este priestor na znizenie ,v pripade,ze by masinky nevytiahli hlavne planovany rychlik so 7 rychlikacmi Piko,tak je moznost pridat este jeden zavit,ale to az po odskusani-ale,naplanoval si to dobreO skuskach ti dam vediet
Ja mam zase koleje, ale nemam vagony na provozni zkousky![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 6 návštevníků