Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Tomáš píše:milan ferdián píše:milan ferdián píše:Je to neuvěřitelné,ale kontury kolejiště nabývají ostřejších obrysů.Vyloupla se podoba.Co na to řekne ještě matematika s geometrií
Už i velký skryťák s vratnými smyčkami....
Už se těším![]()
...... ale ten velký skryťák s vratnými smyčkami......no nevím nevím,výš dobře,že já ty skrytý části moc nemusím, a raději koukám jak to jezdí viditelně i když to někdo odsuzuje kvůli provozu. Mě osobně to nevadí a taky mám děti, který bytostně nesnáší když něco slyší,ale nic nevidí. Proto jsem se snažil tu spodní "výhybnu nacpat do popředí,aby byla ve výšce 0 a hlavní stanici jsem posadil na +80mm
lajblt píše:Promiň, Milane, že ti do toho vstoupím. To víš, nedalo mi to.
Co to, kolego Tomáši, zkusit třeba takhle? Je to jen velmi hrubý nástřel, bez výtopny, jen s hrubým vedením tratí. Lokálka úplně vlevo (rovný úsek) by mohla být schovaná do tunelu kvůli lepšímu optickému oddělení.
lajblt píše:Promiň, Milane, že ti do toho vstoupím. To víš, nedalo mi to.
Co to, kolego Tomáši, zkusit třeba takhle? Je to jen velmi hrubý nástřel, bez výtopny, jen s hrubým vedením tratí. Lokálka úplně vlevo (rovný úsek) by mohla být schovaná do tunelu kvůli lepšímu optickému oddělení.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků