Ahoj všichni, dnešní den je pro mé kolejiště přelomový, protože jsem se rozhodl s touto infantilní hračkárnou skoncovat a nevrážet do ní další peníze. Kecám

přestěhoval jsem panel k sobě do pokoje, neb taťka potřebuje místo ve sklepě a já už žádné ,,hrubé", bordel vytvářející počiny na kolejišti neplánuju. Sice jsem musel nakonec přestěhovat skříňku s oblečením a vitrínu s plastikovými modely letadel, ale změna je život. Protože mám hodně krámů a malý pokoj, namísto toho, aby kolejiště spočívalo na dvou ,,kozách'' (nezaměňovat se žlázami), spočívá jen na jedné a namísto druhé přišel reprobox se zesilovačem, projekt to maturitní, který už moc nepoužívám. Jen jsem na něj svrtal takový dřevěný harapák, aby bylo kolejišťko v rovině. Taky jsem přišel o možnost mít dvě kytary zavěšené na stěně, tak bude dvanáctistrunka holt u stolu v koutě (a jsem moc rád, že jedna elektrika je rozebraná ve sklepě a druhá v Brně na privátě

).
Už jsem si i zajezdil a jsem spokojen. Jen Hektorovi se moc nechtělo na vlečku, ale chvála Bohu stačilo navlhčit hlínu a trochu jí ubrat v místech, kudy jezdí okolky. A už je to OK. Jen se bojím, že asi zanedlouho vrazím velké peníze do Tilligovy Rosničky. Přece jen je ten kontrast v jízdních vlastnostech 810 vs. Hektor značný. A o to větší, že Hektor by měl umět jezdit pomaličku, takto do něj občas musím drknout. Fotky na
rajčeti.
P.S.: Stěhovat to ze sklepa do podkroví byl vskutku zážitek, dělal jsem to sám. I přes svou malost je kolejiště dost velké na stěhování a hlavně těžké, na čemž nese vinu má lenost mrcasit se s rámem, tak jsem použil destku od stolu z laťovky/spárovky (teď nevím, která je která

). Každopádně nějakou další manipulaci neplánuju. V prvopočátcích jsem si myslel, že budu mít kolejiště na chodbě na skříni a před ježděním si ho budu přenášet do pokoje, ale z této naivity jsem relativně brzo vystřízlivěl