Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Vůbec jsem nepochopil, co tím chtěl básník říci a jakou informaci chtěl svým příspěvkem předat.......??????vorech píše:Tak zas jsou 1. plecháče ČSD jak lamina… No jsem zvedavej, co budou mít pro V a VI epochu,jestli bude v Najbrtu
Aha. Když se podívám na Laminátku, tak ta je červená se žlutým pruhem. Plecháč je polomáčený, což mi přijde jako úplně jiná kamufláž. Že je obojí ČSD???? Začínají nátěry z epoch, které modeluje největší část modelářů. Tillig kdysi dělal průzkum a nejvíc modelářů tam vyšlo na ep.III a IV. Sázka na jistotu.Abe Simpson píše:Radek Strnad píše:vorech píše:Tak zas jsou 1. plecháče ČSD jak lamina… No jsem zvedavej, co budou mít pro V a VI epochu,jestli bude v Najbrtu
Vůbec jsem nepochopil, co tím chtěl básník říci a jakou informaci chtěl svým příspěvkem předat.......??????
Že se opakuje situace stejná jako u H0, kdy první na trh jdou modely v nátěrech ČSD. Následně byla vyslovena zvědavost (možná na rozproudění diskuze), jaké nátěry uvede Piko jako další.... Nemyslím si že to bylo napsáno až tak nepochopitelně
Radek Strnad píše:Když se podívám na Laminátku, tak ta je červená se žlutým pruhem. Plecháč je polomáčený, což mi přijde jako úplně jiná kamufláž.
Zlámalík píše:No a to eště považte, že já bych chtěl Plecháče ČD-C. Tím měli začít!![]()
https://www.k-report.net/discus/obrazky ... 520195.jpg
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník