Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Pavel 152 píše:Limitky, a jsme u jádra věci, komu prospějí limitky?
Pavel 152 píše:Limitky, a jsme u jádra věci, komu prospějí limitky? Proč raději neporadí vzor modelu který je pro všechny. To by přece z prodeje nic neměl? Ano měli by všichni prodejci .A tak vlastně jsou škodni všichni.
Pavel
Pavel 152 píše:Limitky, a jsme u jádra věci, komu prospějí limitky?
Petr Barchánek píše:Tak co, už jste od nich někdo něco dostali?
Zákaznický servis nanic, platba možná jen v GBP - pochopitelně nevýhodným kurzem - i přes žvásty na internetu, že berou EUR. Po upozornění na sliby, že berou EUR prostě došla odpověď, že jsou strašně smutní z toho, že si ode mě ta EURa nevezmou, protože u nás není EUR oficiální měna. No, to sice není, ale GBP taky ne, tak o co jde?
I have spoken to my technical team regarding this and they have confirmed sadly we are unable to process the order in EUROs
Hovno smutní, jste líní jak vši, protože jste si zvykli na to, že na vás polovina světa několik století dřela. Kdybyste nebyli líní, tak jedním kliknutím ve vašem účetním programu zajistíte, aby si zákazník mohl vybrat měnu.
Platba možná jen přes kartu, paypal nebo google, nelze zaplatit převodem z účtu na účet. Když neplatí první slib, že berou EUR, tak nebudu riskovat, že nebude platit i druhý slib a že to dojde neproclené, což mě rázem udělá další navýšení ceny jak na dani, tak na celním řízení.
Chtěl jsem něco od nich vyzkoušet a koupit dětem základní set, mašinu, vozy, ovál a trafo. Ale nakonec jsem to vystornoval. Nemám zapotřebí si ve svém věku a společenském postavení za své peníze koupit obvyklé koloniální chování k podřadnému Slovanovi.
Mimochodem jsem našel na webu jakousi anglickou verzi hodnocení e-shopů. Asi jako u nás server Heureka.cz
https://www.trustpilot.com/review/hornby.com?page=2
3/4 všech recenzí je negativních, to hovoří za vše.
Petr Barchánek píše:Zeptejte se Hanka, jak platil kartou v cizím eshopu.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Dancer a 4 návštevníků