Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
Zlámalík píše:Tekuté hřebíky byly na bázi kaučuku, obecně blízké Chemoprenu. Dělá to i Soudal jako FixAll v různých barvách a verzích. Obecně jde o tzv. MS polymery, s trvalou pružností a odolností vůči UV záření, přilnavé i pod vodou.
Viz třeba zde.
Jinak gratuluji k objevení, tohle je tu už aspoň deset let a hřebíky asi dvacet.
HonzaM píše:Zlámalík píše:Tekuté hřebíky byly na bázi kaučuku, obecně blízké Chemoprenu. Dělá to i Soudal jako FixAll v různých barvách a verzích. Obecně jde o tzv. MS polymery, s trvalou pružností a odolností vůči UV záření, přilnavé i pod vodou.
Viz třeba zde.
Jinak gratuluji k objevení, tohle je tu už aspoň deset let a hřebíky asi dvacet.
Já jsem k tomu přišel náhodou, oredtím jsem o tom neslyšel a možná nejsem sám kdo o tom neví. Ale podle Zlámalíka jsem trouba. Přesto děkuji za milou gratulaci, takové je třeba si vážit.
Zlámalík píše:Jinak gratuluji k objevení, tohle je tu už aspoň deset let a hřebíky asi dvacet.
HonzaM píše:Zlámalík píše:Jinak gratuluji k objevení, tohle je tu už aspoň deset let a hřebíky asi dvacet.
Jirko, téhle diskuzi by prospělo, kdyby tu nebyly žádné osobní útoky, ale pouze věcné připomínky. Kdybys mi jako reakci na ten můj úvodní příspěvek poslal SZ nebo mail s upozorněním na můj omyl, příspěvek bych podstatně upravil a mohly následovat jen věcné připomínky, které jsou užitečné, zejména pokud jde o vlastní zkušenosti a poznatky.
Ivan píše:Tak jest.
Jirko, nevíš jaký je rozdíl mezi mamutem a Trexem? Mne to vše přijde stejné (až na barvu či jinou pevnost), ale rozdílů bude více, když i od mamuta je tak 5 druhů (barvu nepočítaje).
Zpět na Materiály ke stavbě modelů, kolejišť a diorámat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník