Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf, 123.marek
zdeno píše:Vedzes lze upgradovat napalenim programu. Pokud mas dostupny progrqamator na Attiny2313, poslem HEX.
---
Ale muj nazor je, ze treba upravit ty chybne vagony a zaradit tam odpor okolo 100 Ohmu na vstup Graetze mostiku.
Usmernovaci diody a vyhlazovaci kondik jsou dost namahane proudovymi spickami 3A a je len otazka casu,
kdy to exne a vyrobi to zkrat nebo to zahori. Pokud jsou vagony v zaruke, tak reklamovat.
radula63 píše:Programátor nevlastním, takže tohle padá.
radula63 píše:Svoje vagony jsem si už vychytal. Spíše na modelářských setkáních, když do mé části layoutu vjede taková souprava a stane se případně malý zkrat (např výhybka a vyskočená náprava), a v dané sekci je u mne víc vozidel, tak někdy nechce naskočit zpět. Naštěstí se to , že nechce vedzes naskočit zpět, stává vyjímečně, tak to zatím řešit nebudu.
radula63 píše:zdeno píše:Vedzes lze upgradovat napalenim programu. Pokud mas dostupny progrqamator na Attiny2313, poslem HEX.
---
Ale muj nazor je, ze treba upravit ty chybne vagony a zaradit tam odpor okolo 100 Ohmu na vstup Graetze mostiku.
Usmernovaci diody a vyhlazovaci kondik jsou dost namahane proudovymi spickami 3A a je len otazka casu,
kdy to exne a vyrobi to zkrat nebo to zahori. Pokud jsou vagony v zaruke, tak reklamovat.
Programátor nevlastním, takže tohle padá.
Svoje vagony jsem si už vychytal. Spíše na modelářských setkáních, když do mé části layoutu vjede taková souprava a stane se případně malý zkrat (např výhybka a vyskočená náprava), a v dané sekci je u mne víc vozidel, tak někdy nechce naskočit zpět. Naštěstí se to , že nechce vedzes naskočit zpět, stává vyjímečně, tak to zatím řešit nebudu.
zdeno píše:dnes jedem do Povaske na setkani, zapojime IBT2 do layoutu.
Treba to otestovat poradne a naostro.
Pavel-HP píše:To drsný, ta profesionální slepota.
Pavel-HP píše:To drsný, ta profesionální slepota.
Zpět na Elektrika a elektronika
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník