Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf, 123.marek
Jeff Hopper píše:Momentálně mě překvapilo, že loko jezdí různými směry a ne dle polohy kolečka.
Jeff Hopper píše:První poznatek s DCC - jak se zachová lokomotiva po projetí smyčkou(za použití DCC modulu). Momentálně mě překvapilo, že loko jezdí různými směry a ne dle polohy kolečka. k jejich srovnání repektive směru musím loko ručně otáčet. Kolik vůbec dokážete jednou myší uřídit loko(ne dle počtu v knihovně, ale jedoucích)??
Jeff Hopper píše:Jo jenže v reálu jede vlak od někuď někam. Pokud to chci napodobit v rámci možností(vlak s 30 vagony moc doma taky nikdo neprovozuje) tak potřebuji smyčky - teda pokud nebudu mít na každém konci schovaného kámoše co mi tam ty lokomotivy otočí. Proto mně zajímá ten modul s vratnou smyčkou. Co jsem pochopil, tak lokomotiva jede prostě dopředu bez ohledu na nastavení čudlu.
Jeff Hopper píše:Páry kupovat nemusím - prostě ty mašiny počmárám fixou 1 - čumák, 2 - .prdel. To víte 30 let analogu v člověku zanechá nějakou stopu, páč tam vždycky rozhodovalo kolečko. No dneska je to samá tableta, smrtfón
Jeff Hopper píše:Jo to má, ale z takové blízkosti na ty mašiny nekoukám, takře odvozuji zrovna u brjlí podle postavení větráků na střše.
Zpět na Elektrika a elektronika
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník