Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf, 123.marek
zdeno píše:sidlo píše:aj ja jsem predelaval program na Vedzes, vymyslel jsem uplne novy algoritmus. Smola, ze se to neda napalit do starych verzi.
Pouzivam ted Attinu 2313A, ktera ma trosku jiny datasheet.
Masinka85 píše:zdeno píše:sidlo píše:aj ja jsem predelaval program na Vedzes, vymyslel jsem uplne novy algoritmus. Smola, ze se to neda napalit do starych verzi.
Pouzivam ted Attinu 2313A, ktera ma trosku jiny datasheet.
Myslíš, že je to vlivem datasheetu? Jako renomovaný programátor (viz viewtopic.php?f=6&t=14184#p315271) by si se měl vyjadřovat odborně a ne používat cizí slova, kterým zdejší uživatelský plebs nerozumí.
sidlo píše:Na obrázku je SPAX nějaká Polská verze Spaxu. Je tam nápis Spaxbooster V2.3.
Máte k tomu někdo návod? Případně jak zapojit konektor se třemi svorkami (na obrázku v levém horním rohu)?
fulda píše:Pro pobavení, takhle nějak si představuji SPAX já. Tedy tohle je moje verze SPAXu, která nepotřebuje tunové topení a má nastavitelné napětí a tak.
fulda píše:On je to takový experiment s DRV8870, spíš jestli to bude k nějakému užitku.
Zatím se mi to nechová tak, jak bych si představoval. Má to nastavitelný limit 2-2,5A jako soft a 3 nebo 3,5 A jako hard, ale nějak mi to zlobí.
Step down je tam nějaký laciný, spíš kvůli tomu integrovanému voltmetru.
Zpět na Elektrika a elektronika
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník