Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Právě proto se před dávnou dobou dohodlo, že se nebude používat počítačovej pojem "mouse", ale univerzální nové označení "maus". Je to termín a nic se s tím nedá dělatHonzaM píše:... tématu "bezdrátová maus". Nechápu sice proč zrovna "maus", když žijeme v Čechách a s myší to nemá nic společného...
Více než 60% lidí tady (v čele se mnou) říká, že má z kanceláře počítačů dost a že chce ovládání rukou.HonzaM píše:Dnes má asi hodně modelářů centrálu spojenou s PC
Jindra, těší mne. Mám TENTO zásadní důvod, proč tu nikomu nevykám.HonzaM píše:třeba i díky Fučíkovu Gen-Li USB,
fulda píše:Dál už jsem moc nepochopil co bylo předmětem článku, takže jsem jen okomentoval co jsem věděl.
fulda píše:Právě proto se před dávnou dobou dohodlo, že se nebude používat počítačovej pojem "mouse", ale univerzální nové označení "maus". Je to termín a nic se s tím nedá dělatHonzaM píše:... tématu "bezdrátová maus". Nechápu sice proč zrovna "maus", když žijeme v Čechách a s myší to nemá nic společného...(informace k ničemu, ale když je otázka, tak proč nedat odpověď.
fulda píše: Více než 60% lidí tady (v čele se mnou) říká, že má z kanceláře počítačů dost a že chce ovládání rukou.
fulda píše:
Dál už jsem moc nepochopil co bylo předmětem článku, takže jsem jen okomentoval co jsem věděl.
HonzaM píše:fulda píše: Více než 60% lidí tady (v čele se mnou) říká, že má z kanceláře počítačů dost a že chce ovládání rukou.
Je snad jedno, zda v ruce někdo drží Tebou vyvinutý ovladač, nebo mobil s instalovanou aplikací ovladače, pořád je to ovládání rukou, nezáleží snad na tom, zda posunem prstu, nebo stiskem tlačítka nebo páčky.
Bohužel nevím, zda existuje i verse pro Android
miroslav lengyel píše:No jo,dotykový display a podobné kraviny,to je moje.Než tam na té plovoucí obrazovce něco dohoníte,já jsem s vlakem dávno ve druhé stanici a piji kávičku.
Vidím to každou chvíli doma jak přítulkyně zápasí s "chytrým" telefonem,než se někam dohrabe,tak já mám odvoláno a odepsáno.
Ale tak trošku chápu touhu příznivců menších modelových velikostí držet v ruce něco pořádného.Nám,majitelům královské velikosti,k potěšení bohatě stačí držet v ruce pořádnou mašinu.
![]()
![]()
miroslav lengyel píše: Ale tak trošku chápu touhu příznivců menších modelových velikostí držet v ruce něco pořádného.
miroslav lengyel píše:No jo,dotykový display a podobné kraviny,to je moje.Než tam na té plovoucí obrazovce něco dohoníte,já jsem s vlakem dávno ve druhé stanici a piji kávičku.
Vidím to každou chvíli doma jak přítulkyně zápasí s "chytrým" telefonem,než se někam dohrabe,tak já mám odvoláno a odepsáno.
Ale tak trošku chápu touhu příznivců menších modelových velikostí držet v ruce něco pořádného.Nám,majitelům královské velikosti,k potěšení bohatě stačí držet v ruce pořádnou mašinu.
![]()
![]()
fulda píše::D http://www.rouming.cz/roumingShow.php?f ... 6.2013.jpg
Myslim, ze zitra uz ten odkaz bude nutne najit pomoci funkce hledat
BohousP píše:
dotykáč není ani pro mne řešením. Nemám nic proti samotné dotykové obrazovce, ale pokud budu chtít přehodit výhybku, nebo zastavit vlak a telefon si právě zmyslí, že mi chce něco inteligentního oznámit a přepne mi obrazovku, nebo začne zvonit nějaký otravný člověk z agentury na výzkum teplé vody, tak může mít chytrofoun smůlu ... Když dotykovou obrazovku, tak jednoúčelové zařízení !!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků