Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Houmr píše:Krátká tam určitě je mám ho.
greenery píše:...shift + 2 a shift + 3
Martin HO píše:Podle údajů od Artolu (autora zvuků) je přehled funkcí následující :
753/754/750 (ex T478.3/T478.4/-) "Okuliarnik"
Nastavenie funckií pre tento projekt
• F0 - zapínanie svetiel
• F1 - krátka trúba
• F2 - dlhá trúba
• F3 - krátka píšťala
• F4 - dlhá píšťala
• F8 - zapnutie/vypnutie zvukov
Samozřejmě že mapování fcí je možné, ale proč by Roco nevyužilo všechny zvuky ?
Houmr píše:Pokud máš vybranou tu lokomotivu co cheš ovládat, normálně zapínaš jednotlivé funkce, to znamená Ok = světlo dle směru jízdy, 1 = F1, 2 = F2 atd.
Pro F11 podržíš šipku a zmačneš 1 atd. Ale to jsou věci napsané i v návodu![]()
miroslav lengyel píše:Hele chlapi a bavíte se o té samé mašiněnení brejlovec jako brejlovec.
První brejlouni měli dekodéry ESU a funkce tam byly jinak jestli se nepletu.Míra
Rauny píše:miroslav lengyel píše:Hele chlapi a bavíte se o té samé mašiněnení brejlovec jako brejlovec.
První brejlouni měli dekodéry ESU a funkce tam byly jinak jestli se nepletu.Míra
Já mám brjlovce se zimo dekodérem stopro!
Červený ČSD, čerstvě zakoupen
Petr Zatrepalek píše:Rauny píše:miroslav lengyel píše:Hele chlapi a bavíte se o té samé mašiněnení brejlovec jako brejlovec.
Já mám brjlovce se zimo dekodérem stopro!
Červený ČSD, čerstvě zakoupen
No a nepřehodili ti dekoder zimo za puvodni ESU? Jestli to máš od BENa tak tam tyhle "vychytávky" občas na neznalí zkoušejí! Jinak pročti návod k mašině a pak na Mmausu zkoušej mačkat jednotlivý tlačítka - F1= funkce 1 atd
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků