Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Martin HO píše:Digitalizace T 435 CS Train bez zvuku je velmi dobře popsána v Magazinu modely.biz (http://magazin.modely.biz/view.php?cisl ... 2006100002).
Mě by ale zajímala zvuková digitalizace. Máte ji již někdo za sebou? Jaký dekodér byste doporučili ? Zvuk Modely.biz?
Martin HO píše:Díval jsem se na návod připojení dekodéru k tištěnému spoji (Adapterstecker) od firmy Gützold, kterým je nutno nahradit obdobný tišťáček, který slouží pro analogový provoz lokomotivy. Zarazilo mne ale, že na tento tišťáček se připojuje pouze 6 vodičů dekodéru : 2x motor (oranžová a šedá), 2x koleje (černá a červená a světla dopředu (žlutá) a světla dozadu (bílá). Modrý vodič ("zem" osvětlení) není nutné připojovat. Mám tomu rozumět tak, že jeden z vyjmenovaných vodičů tvoří zároveň "zem" osvětlení ?
Děkuji za odpověď.
Martin HO píše:..., ale překáží tam kondenzátor, který je vyvedený z tišťáku dospoda do prostoru nad předním podvozkem takže na něj není dost místa. Oba repráky ale mají stejnou watáž, takže by výsledný rozdíl zvůků asi nemusel být podstatný.
medvidek píše:Zdravim,mate někdo ozvučeneho hektora PMT od Michala Daleckeho????? Ja ano a přemyšlim o vyměně dvou malych repro za jeden velky,ale kam s nim,bohužel v mašině neni misto. Nedostal jsem manual k dekoderu tak ani pořadně nevim co tam je,snad zimo. Tuši někdo jak přidat hlasitost pomoci CV???? Diky za odpovědi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků