Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
fulda píše: Jak jsem psal, teoretických znalostí mám dost, ale co se prakticky používá vlastně nevím.
fulda píše:Ahoj,
Byl bych rád, kdyby mi někdo napsal, že má doma nějakou kombinaci, na které mu funguje ovládání zvuků právě prostřednictvím LocoNetu. Vlastně by mohlo být zajímavé i použití nějakého PC programu, jako například JMRI, ale právě v tom režimu LocoNet.
Díky za informace.
HonzaM píše:fulda píše:Ahoj,
Byl bych rád, kdyby mi někdo napsal, že má doma nějakou kombinaci, na které mu funguje ovládání zvuků právě prostřednictvím LocoNetu. Vlastně by mohlo být zajímavé i použití nějakého PC programu, jako například JMRI, ale právě v tom režimu LocoNet.
Díky za informace.
Píšeš zvuků, nebo jde o jakékoli funkce F9 a vyšší? Mohu to zkusit s centrálami Digitrax DCS200 nebo DB150 a ovladačem Digitrax DT 402, nebo s tímto ovladačem a centrálami RB1110 mini, Daisy II nebo YaMoRC 7001, ale nemám sbírku lokomotiv využívajících funkce F9 a vyšší jen pro zvuky.
fulda píše:Honzo, jak to tak čtu, tak si asi ušetřím cestu. Přijde mi to jaku vyvážený mix bídy s nouzí.
Tedy, seriózně lze říci, že F9+ lze ovládat na Uhlenbrock zařízeních, z toho co se tady používá, tak Daisy a velmi malé množství inteliboxů. Pak Digitrax s použitím DT420, ale těch je v republice méně než málo.
Alternativní centrály typu RB1110, YD7001 a podobně tak mají spíš smůlu, respektive asi mohou používat XpressNetí ovladače.
Jindra
radeksindy píše:Stejně jako u jiných centrál a ovladačů je s LocoNetem je to otázka výrobce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník