Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Zdenek Valter píše:Tento projekt je na stránkách Zimo označen jako kódovaný.
Jak jej získat?
jamik22 píše:V modelu TT je zvuk od Henninga
Zlámalík píše:Zdenek Valter píše:Tento projekt je na stránkách Zimo označen jako kódovaný.
Jak jej získat?
Koupit od prodejce, který zvuky od Henninga má a nahrát si. Nebo to koupit už i s dekodérem.
Já třeba beru věci napřímo od SD-Modellu (Ingo Sigismund) a ten to má na e-shopu přímo: https://www.sd-modell.com/product/henningsound-2/
Zaslání do ČR není problém - ale pokud chceš ušetřit, já to sem tahám přes službu mailboxde.cz (z DE to jde do Zittau a z Ústí naší poštou domů).
Zlámalík píše:... , takže Zimo určitě ano, je to podle všeho 8-bit (viz tabulka na webu Zimo) a mělo by to tedy fungovat s MX- i MS-.
radula63 píše:Zlámalík píše:... , takže Zimo určitě ano, je to podle všeho 8-bit (viz tabulka na webu Zimo) a mělo by to tedy fungovat s MX- i MS-.
Odboceni od tematu.
JIRKO, pozor. Nedoporucuji z vlastni zkusenosti zvuk pro MX dekoder nahravat do MS dekoderu. Ano, zvuk se prehraaje, masina jezdi. Ne vzdy vsak bude zvuk prehravan korektne. Setkal jsem se s tim sam pri nahravani zvuku doma (zatim jsem si nahraval projekty jen p. Smutka - Jacek). Projekt pro MX jsem naheal do MS, slo to. ALE, diesel nastartoval, kolisaly volnobezne otacky, po rozjezdu pri jedne rychlosti radil nahoru dolu nahoru dolu, zvukovej dojem priserny. Po nahrati do MX dekoderu to bylo krasne cisty a poslouchatelny. Jednalo se o zvuk s mechanickym prenosem vykonu (to doposud MS dekoder radne neumi), avsak i zvuk bardotky byl neslany nemastny pri pokusu MX projektu nahrani do MS dekoderu. U parni masiny se to asi nebude projevovat tak vyrazne, ale presto nedoporucuju michat projekty do dekoderu, ke kterym nejsou urceny!.
Zlámalík píše:Koupit od prodejce, který zvuky od Henninga má a nahrát si. Nebo to koupit už i s dekodérem.
romino píše:Zlámalík píše:Koupit od prodejce, který zvuky od Henninga má a nahrát si. Nebo to koupit už i s dekodérem.
Ak mate moznost zvuk nahratia do dekoderu ( MXULF, alebo cierna Z21) staci mailom objednat kod bud priamo od Henninga, niektoreho z jeho predajcov, alebo priamo od ZIMO.
Ak tuto moznost nemate, treba najst predajcu, ktory vie projekt nahrat. Kod si uz objedna rovnako ako v prvom pripade. Na SK je to napr. DOORZ zo Ziliny ( posiela urcite aj do CR a nahravaju aj ine projekty ako od Smuteka ). Projekt si stiahne predajca so stranok ZIMO.
radula63 píše:romino píše:Zlámalík píše:Koupit od prodejce, který zvuky od Henninga má a nahrát si. Nebo to koupit už i s dekodérem.
Ak mate moznost zvuk nahratia do dekoderu ( MXULF, alebo cierna Z21) staci mailom objednat kod bud priamo od Henninga, niektoreho z jeho predajcov, alebo priamo od ZIMO.
Ak tuto moznost nemate, treba najst predajcu, ktory vie projekt nahrat. Kod si uz objedna rovnako ako v prvom pripade. Na SK je to napr. DOORZ zo Ziliny ( posiela urcite aj do CR a nahravaju aj ine projekty ako od Smuteka ). Projekt si stiahne predajca so stranok ZIMO.
MXULFA vlastním i já. Se Zlámalíkem to k sobě nemáme daleko.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků