Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Trainmaniak píše:Zdravím vespolek, dostalo se mi do ruky několik modelů s dekodérem, u nichž nelze číst ani zapisovat hodnoty. Nemohl jsem u nich ani zjistit adresu, tu jsem musel zjišťovat zkusmo. Po zjištění adresy modely normálně fungují, jedou, zvučí, svítí, ale programovat nelze. Zkusil jsem zámek dekodéru, do CV15 jsem chtěl vložit 255, ale ani k tomu nedojde. Vždy po nějaké době vyskočí ERR2. Prostě nelze nic. Zkoušeno na z21 a Multimaus. Nic jiného zatím k dispozici nemám. Nenapadá někoho, v čem může být problém? Předem díky.
Trainmaniak píše:U těch vozů jsem zapomněl zmínit, že probliknou, jako když komunikace probíhá, ale nakonec ERR2 stejně vyskočí. Zkusím ten rezistor.
Trainmaniak píše:U těch vozů jsem zapomněl zmínit, že probliknou, jako když komunikace probíhá, ale nakonec ERR2 stejně vyskočí. Zkusím ten rezistor.
Jacek píše:Zapisování se dá ošidit mnohem snadněji, prostě na programovací kolej postavit s vozem i nějakou lokomotivu. Pak centála dekodér "vidí" a zapíše do obou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků