Začínám si plnit svůj klukovský sen o modelové železnici.

Mým cílem je realizace relativně malého kolejiště s jednou stanicí na hlavní dvojkolejné trati, skryté nádraží, lokálka se zastávkou a koncová stanice na lokálce. Hlavně kochačka, jak vlaky jezdí krajinou. Takovej relax pro mě a pokoukání pro děti. Rozhodně né striktní modelování reality, ale ani lunapark.
Aktuálně jezdím na několika stolech, kde leží koleje - prostě ovál a "stanice" s několika vyhýbkami. Všechny loko mám DCC. Začal jsem s červeným MM a černou krabičkou. Pak jsem pořídil start set od firmy Roco, ve kterém byla bílá z21 s routerem. Toto mi bezproblémově chodí. Loko jezdí řízené jak z MM, tak z tabletu. Na vyhybky mám přichystanou krabičku "kuehn-digital WD10", kterou se chystám aktuálně testnout, abych mohl přestavníky vyhybek taky digitálně ovládat. Ale toto není můj cíl.
Chtěl bych se dostat do stavu, že budu moci provoz plně zautomatizovat přes počítač a jen se v klídku kochat jízdou.
Takže když to shrnu tak mám: bílou z21 s wifi routerm, mám DCC loko a mám nachystáno digitálně ovládat přestavníky.
Můj dotaz zní - co musím pořídit, abych mohl provoz na kolejišti plně řídit přes počítač, případně přes počítač postavit cestu a ovladačem MM (tabletem) jezdit na ruku vybranou soupravou?
Z nekonečného sbírání informací tady na fóru mám celkem zahlceno

Díky za pomoc. Radek