zmar píše:MiG píše:zmar píše:V manuálu jsem našel, že je možné vypnout protokol DCC, ale docela se toho bojím - abych si úplně neodříznul možnost další komunikace ? Já vím, že ani teď se se mnou dekodér vůbec nebaví ...
V takovém případě bych se pokusil naslepo DCC zapnout (podle manuálu), jak radí Fulda.
A pak se uvidí.
Tak jsem to zkusil. A nic.
Ještě mne napadlo, zkusit na něj jít s jiným protokolem, než DCC. Ale Intellibox momentálně nenám doma, takže to vyzkouším, až se mi vrátí.
Předpokládám, že jsi si hrál s CV47. V manuálu je taková poznámka, že protokol, který použiješ při programování, nemůžeš vypnout. Čili DCC při programování přes DCC nevypneš, ale ani nezapneš. Takže jedině počkat na ten Intellibox, v mezičase od prodejce zjistit, jestli si tím někdy nehrál.
Zkusil bych ještě ten dekodér z mašiny vyndat a připojit
přes piny 21 a 22 MCT konektoru přímo na programovací výstupy toho Zephyru. Čistě pro jistotu. A přečíst v "direct" módu (dir). Pokud to nepůjde, tak bych mezi piny 7 a 16 napíchnul rezistor s LEDkou a zkusil znovu (při čtení by měla probliknout). A případně zkusil i reset (CV8=8).
JP