Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Opravdu si myslite, ze ted vsichni opusti Lenz a vrhnou se na Loconet
radeksindy píše:Jedna z vyhod Loconetu spociva v adresnosti cteni a zapisovani CV, kdy CV muzete menit na zabudovanem zarizeni,
Pokud jde o dekodéry příslušenství (o lokomotivy asi nejde, to umí všechny systémy) tak si pleteš vlastnost LocoNetu s tím co umí LocoIO. Běžná zařízení to neumí a programování se provádí na zařízení, kdy ho pomocí tlačítka uvedeš do programovacího stavu (viz např. manuál k DS64). Navíc mi uniká k čemu by bylo dobré umět za provozu měnit vlastnosti dekodérů příslušenství. Máš nějaký příklad, kde by si to chtěl využít?
michal.kubista píše:Tak deska LocoIO se chová tak, jak píšeš, červená po propojení sběrnice zhasne. Ale mě ta červená trvale svítí na LocoBuffru. A při pokusu cokoliv konfigurovat pomocí SW "LocoHDL" ze stránek HDL se jen vypíše hláška "LocoBuffer not found" a na ploše svítí "No connection". Tedy problém je v komunikaci buffer PC. SW v PIC jsem kontroloval, ten je OK.
Na bufferu je proudový zdroj osazený a funkční.
Nevím, co máš na mysly za systém? Operační v PC? Nebo něco k lokonetu? Tady mám zatím jen ty dvě postavené desky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků