Myslím,že to bylo zde napsáno zcela korektně. Jsou zde lidi jako je Fulda,Bohouš,Mpinta...atd.kteří tomu dostatečně rozumí jsou "z jiného světa"a ví přesně co a jak.Pak je tu,ale i další skupina,do které se řadím i já.
Přečtu si se zaujetím všechny články o DCC,některé i 2x a končím s tím,že stejně nechápu oč jde.Před časem jsem se rozhodl,že mašiny budu tím "magickým digitálem" také ovládat,aby tak nějak šel z dobou.Musím říci,že toho nelituji,ale zároveň musím konstatovat,že při prvních zkouškách jsem si připadal,jako debil. Desítky papírku s různými kroky,jak to tam do té myši dostat a co který výraz znamená. Jo přesně takhle měla udělaný návod moje babi k TV protože se narodila za císaře pána,dnes něco podobného používá můj otec k ovládání PC a když mu doplňuji jeho vzdělání,chce abych na něj mluvil česky. Musím konstatovat,že toho vím jen malý zlomek a některé názvy,výrazy a zkratky jsou pro doposud tabu...Pouštět se do dalšího vyššího levelu, ANO... říká se že člověk se vzdělává celý život,ale už se neříká,že se mu musí chtít. Přijdu z práce,nevím ani jak se jmenuji a to bych se měl zabořit do literatury k DCC a dovzdělávat se. HAHA. Něco jinýho je sednout si z někým,třeba u pivka a probírat to přímo živě a ptát se co a jak.
Takže za mě: obdivuji ty co tomu rozumí (stejně tak jako moje babi obdivovala že umím s PC), ale nechte nás analogisty se svými drátky a tlačítky,relátky,diodami atp (tak jako já jsem své babi nechal její staré rádio s elektronkami a nevnucoval jí to nové lepší) Analogovému ovládání rozumím (tím nechci tvrdit,že jsem expert,ale vím aspoň zhruba oč jde) a tím pádem je pro mě jasná volba č.1.Tím pádem to budu doporučovat ostatním,protože jim o tom můžu něco říct. Nebudu přece rozhlašovat "ten digitál je fakt super věc,ale na nic se mě neptej,protože o něm prd vím".
Vzájemná tolerance obou táborů by měla být na prvním místě