Jirka_US píše:nějak jsi zapomněl uvést to schema, protože jinak nemá smysl porovnávat jablka s hruśkama.
Mno a tady odpovím tak jak je u tebe tradiční - schéma jsem uvedl na jiném fóru už dávno.
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Jirka_US píše:nějak jsi zapomněl uvést to schema, protože jinak nemá smysl porovnávat jablka s hruśkama.
fulda píše:Cena stavebnice cca 300,-, cena sestaveného mírně přesáhne 400,-
Tak a teď můžete začít uvažovat, kolik máte vagónků.
chameleon píše:Ty jo, cena dopadla jinak než anketaNeremcám, jen mě zajímá vývoj - plán vs. výsledek
![]()
Kolik je teda finální cena pro objednávky sestaveného dekodéru?
BTW: třeba advanced consisting ty moje dekodéry podporujou.
Jirka_US píše:BTW: třeba advanced consisting ty moje dekodéry podporujou.
V navodu,ale popis CV21 a CV22 chybi, mozna je to jen nedopatreni a mensi "update" by to vyjasnil.Diky
Ne ne, sám jsi prohlásil, že na advanced consisting stačí CV19, tak si teď nevymejšlej.
Jirka_US píše:Ještě pár poznámek:
1) v návodu je uvedeno pouze 28 speed steps, je to pouze překlep ?
2) vypadá to, že ze schematu pravděpodobně kvůli nákladům zmizela přepěťová ochrana...
3) umí dekodér pouze funkce F0 až F8 ? Pokud ano, tak mně není úplně jasné jak to bude fungovat ve spojení se zvukovým dekodérem v loko, protože F1 až F8 jsou větśinou obsazené pro zvuk.
Jinak můj funkční dekodér, který jsem zkoušel funguje na výbornou včetně POM, funkčního mapování při advanced consisting (CV21,CV22), rozsah funkcí F0 až F28, 128 respektive 126 speed steps.
Jak dlouho vydrží bez napájení zde z pochopitelých důvodů neuvádím.
BohousP píše:Sorry, ale jalových řečí je tady už několik stran.
BohousP píše:
Název tohoto vlákna je "Funkční dekodér do vagónků". Tedy doba, po kterou dekodér pokryje výpadek napájení, je víc než podstatný parametr. Počet rychlostních kroků u dekodéru, který neřídí žádný motor, naopak není.
Bohouši, víš co je zvláštní? Že ačkoli tu existuje celé téma, které řeší jízdu v soupravě a to jak na úrovni basic consisting, tak na úrovni advanced consisting,
Uživatelé procházející toto fórum: workous a 8 návštevníků