Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
atiTT píše:... Keď si dávaš kontakt indikátor si vyberieš LDT HSI-88- left Bus alebo right bus. Od paca modul nemá middle.
Adress od 1 do 31 input 1 až 16.
Xpaulus píše:atiTT píše:... Keď si dávaš kontakt indikátor si vyberieš LDT HSI-88- left Bus alebo right bus. Od paca modul nemá middle.
Adress od 1 do 31 input 1 až 16.
Jak dyz davam kontakt indikator do bloku tam mi to zadne moznosti nenabizi, tedy krome zalozky "pripojeni -typ digitalniho systemu "
viz obr.
TTJozsi píše:Mas zle zapojeny modul s88!
Vystup je druhy konektor oproti prstu.
mizl píše:Ahoj
Jistě jsou tu jiní experti nežli já, ovšem nemůžu si odpustit otázku jak máš nastavené bloky ??? Adresa - výstup. Dle popisu to tiž vypadá jako by jsi měl veškeré bloky nastavené na jedu adresu a jeden výstup. Koukni se na toto okno : http://mizl.rajce.idnes.cz/TrainConntro ... ection.jpg
Michal
jakubklouda píše:Mám objednaný Fuldův GenLiMaxi z N-Šopíku, ale dotaz zní jinak. Dá se použít s detektory S88 z DCC kolejí, případně jaký je rozdíl mezi ním a tím co má Fulda na stránkách. Já jen jestli použít už kdysi vyleptanou desku nebo si udělat desku novou podle Fuldova PCB (Hlavní díly jsou stejné... ).
Díky
jakubklouda píše:Mám objednaný Fuldův GenLiMaxi z N-Šopíku, ale dotaz zní jinak. Dá se použít s detektory S88 z DCC kolejí, případně jaký je rozdíl mezi ním a tím co má Fulda na stránkách. Já jen jestli použít už kdysi vyleptanou desku nebo si udělat desku novou podle Fuldova PCB (Hlavní díly jsou stejné... ).
Díky
Houmr píše:No já zase musím dodat, že pokud si člověk něco zbastlí sám a oživí si to, pak pro něho není problém si další věci udělat a navíc si je vždy bez problémů zase umí opravit. Ale jak píšeš je to věc názoru.jakubklouda píše:Mám objednaný Fuldův GenLiMaxi z N-Šopíku, ale dotaz zní jinak. Dá se použít s detektory S88 z DCC kolejí, případně jaký je rozdíl mezi ním a tím co má Fulda na stránkách. Já jen jestli použít už kdysi vyleptanou desku nebo si udělat desku novou podle Fuldova PCB (Hlavní díly jsou stejné... ).
Díky
Ano můžeš ho použít.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků