A jako digitalista to mam udelane manualne, protoze jsem chtel zhubnout a tak jsem se chtel donutit behat.

Takze digital podporuje lenivost a potom jsme, jak reklama na pivo.
Ale stejne mi to nepomohlo, stale mam 140kg.

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
miroslav lengyel píše:Zkrátka a dobře mládenci,digitál je fajn,ale asi by bylo dobře seriózně říci,že ne vždy musí být tím nejvhodnější řešením a není pro každého.
zdeno píše:Takze digital podporuje lenivost a potom jsme, jak reklama na pivo.
fulda píše:zdeno píše:Takze digital podporuje lenivost a potom jsme, jak reklama na pivo.
A do P R |) |= |_ |= , to jsi nemohl říct dřív, že se po digitálu tloustne??? Hned to jdu prodat.
Jojo píše:Tak hodne plodnych myslienok vam prajem. /Co tam konzumujete?/ samozrejme na podporu myslenia.
BohousP píše:Jojo píše:Tak hodne plodnych myslienok vam prajem. /Co tam konzumujete?/ samozrejme na podporu myslenia.
Ako kto, čašníci už vedia, čo majú nosiť. Základ je pivo, niekto Becherovku, niekto Fernet. Ale kopaničiarsku tu nemajú.Ale pri nej by sme asi dlho nevydržali diskutovať
.
Ferda píše:Na rozdíl od zdena má kolega Dašek dopravnu na 2 modulech s jediným vexlem bez návěstidel. Měl by tam dotáhnout elektřinu, instalovat 2 tlačítka bez diod a namontovat CVAK/CVAK přestavník?Srandisto,tak na tohle by snad stačil obyčejný klacík o délce 30 cm.![]()
A když "hmotím" 88 kg/185 cm, tak už digitál mohu? Nebo bych měl taky zhubnout
Tak to je možná na zamyšlení,jestli nepřestaneš s těmi rohlíky,tak se brzo dostaneš do vyššího levelu.![]()
miroslav lengyel píše:No jo a jak poznáš které tlačítko patří k té správné výhybce?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků