Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
beatowen píše:Ok super a jeste se zeptam to kde je + a kde - na svorce je jedno?
Myšpulín píše:Nevím jak v TC 7, ale v TC 8 je volba: Littfinski (LDT) - LDT HSI-88. Snad to je ono. Vytvoří to tři zběrnice (Left Bus, Middle Bus, Right Bus) a každá adresa na každé zběrnici má 16 vstupů.
sergej_peeteeee píše:Jo to mám všechno nastaveno ale když si vytvořím první blok a dám mu adresu 1 s výstupem 1 a k maxovi připojím první modul tak to nic neděláa s tím nevím co dál. Zkoušel jsem různě přepínat výstupy ale také nic
mizl píše:sergej_peeteeee píše:Jo to mám všechno nastaveno ale když si vytvořím první blok a dám mu adresu 1 s výstupem 1 a k maxovi připojím první modul tak to nic neděláa s tím nevím co dál. Zkoušel jsem různě přepínat výstupy ale také nic
Jen doplním, že peeteeee používá centrálu LENZ ... S peeteeee tento problém řeším přes E-mail. Ovšem já nemám s GEN-Li maxi žádnou zkušenost a proto mu neumím poradit.
Peeteeee se nemohl dostat do nastavení Puty. Napsal mi tento E-mail :
Tak už jsem se dostal do tabulky putty. Musel jsem vypnout TC a vypnout napájení do modulu maxi pak se mi zobrazilo okno putty připojil jsem tedy napájení do maxe a připojil k pc centrálu ale to už se nic nestalo je možné že je to tím že to hsi nejde nastavit?
Doufám, že peeteeee promine, že jsem si dovolil zveřejnit jeho E-mail. Snad to pomůže vyřešit jeho problém.
Michal
sergej_peeteeee píše:Jo to mám všechno nastaveno ale když si vytvořím první blok a dám mu adresu 1 s výstupem 1 a k maxovi připojím první modul tak to nic neděláa s tím nevím co dál. Zkoušel jsem různě přepínat výstupy ale také nic
Myšpulín píše:sergej_peeteeee píše:Jo to mám všechno nastaveno ale když si vytvořím první blok a dám mu adresu 1 s výstupem 1 a k maxovi připojím první modul tak to nic neděláa s tím nevím co dál. Zkoušel jsem různě přepínat výstupy ale také nic
Tento HSI neznám, manuál jsem neštudoval, tak se asi blbě zeptám. Má první modul S88 opravdu adresu 1? U klasického GEN-LI se nechá softwarově nastavit, standardní je však 65.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků