jakubklouda píše:z dekoderu leze SS... pokud si pamatuji tak 12V... Zapojeni je snadne... Na spolecny vodic(cerny) das jeden pol a zbyle na funkcni vystupy(jeden drat predni svetla, druhy zadni... pokud chces prepinat podle smeru, tak musis mit diody zapojene antiparaelne(cervena/zluta)... tj proti sobe aby mohl proud tect vzdy tim smerem ktery chces aby svitil)
Diky za odpoved,
Masinka bude fungovat len na posun v stanici, takže tie cervene svetla som vypustil. Mne staci ked bude svietit len v predu podla smeru jazdy. Teda ked zmenim smer loko vypnu sa svetla ktore svietili a zapnu sa opacne. Teda ak som to dobre napisal. Tak ako si napisal som to zapojene mal, ale nesvietili. Akurat pri preprogramovani hodnoty CV v MM a potvrdeni ok, masinka vzdy poskoci a bliknu pekne aj svetla. Viem ze pre kazdy funkcny vystup z tohto dekoderu ma urcene nejake CV ktore sa da pozmenit , keby mali blikat, alebo stmievat. Len ked to menim nic sa nedeje, len masinka podskoci a bliknu ledky ktore mam zapojene. Neni to tym ze mam zapojenu na skusku len jednu stranu? A druhu nie?
A este chcem vediet ci maju ledky svietit ked masinka stoji, teda podla posledneho smeru jazdy