Jejda, tady se to rozjelo trochu jiným směrem.. Zkusím to vrátit a budu se snažit o stručnost (ale nejsem si jist, jestli to dokážu).
HonzaM píše:Dovi si pravděpodobně myslel že je z21 start lepší a že ho ošidili.
Jako čím víc písmenek v názvu, tím víc Adidas?
Nikoliv, Dovi si nic takového nemyslel, a je to zcela jasné už hned i z prvních dvou příspěvků tohoto vlákna.
Trixt píše:Ahoj Dovi, bylo tu napsáno mnohé, jen jsem se nedočetl, zda sis již stáhl na mobil aplikaci Z21 a vyzkoušel spojení s tvojí centrálou?
Ahoj,
ne, bylo by to k ničemu, protože nemám WiFi router, který je za tímto účelem potřeba připojit k centrále.
Takže to ověření "síťového" stavu centrály z21 (lock/unlock) bude dle návodu, který sem postnul sidlo (znovu mu díky). Akorát že teď se hned tak ke svému PC nedostanu (dovolená).
Brejla píše:Buď máš plnohodnotnou z21 za cenu z21start nebo je to zablokovaná verze, na které není nápis Start.
Buď máš štěstí, a je to z21, nebo nemáš štěstí a...
Souhlas.
Brejla píše:vyzkoušej, co máš a...
Ano, vyzkouším to co nejdříve, hned jak to bude možné (viz výše).
Brejla píše:...a dále to zbytečně neřeš.
No, řeším tady hlavně ty možné důvody oné podivné fyzické záměny centrál v setu renomovaného výrobce a prodaného zákazníkovi renomovaným prodejcem.
A doufal jsem, že se třeba ozvou i někteří další modeláři se stejnou zkušeností, jakou jsem udělal já, jenže nikdo další takový nezareagoval. Asi jsem sám voják v poli a ani nevím, jak jsem k té cti přišel.
Brejla píše:A navíc krabička bez nápisu Start vypadá lépe

No vidíš to, tak to mě už docela smiřuje i s případnými čachry ohledně centrály v mém setu
Ivan píše:... a který že set jsi koupil a kde?
Jak už jsem psal hned na začátku a pak myslím ještě jednou dále v diskusi, není to podstatné a nechci to zatím zveřejňovat, abych případně prodejce nepoškodil, pokud je v té záměně centrál nevinně (pomluva funguje rychle a dlouhodobě a není před ní účinné obrany)