pcipov píše:BohousP píše:Ti, kteří už mají zpětnou vazbu s S88-N a potřebují ji připojit do Z21, ocení naše řešení a nebudou kupovat další kombinované intefejsy, ale koupí si kupovat náš převodník. Alespoň to dá logika.
No neviem, či to dáva logiku. Ak mám vybrať z dvoch prevodníkov s rovnakými cenami (60 EUR a 57 EUR je skoro to isté), tak rozhoduje aj taký "detail" ako bonus vo forme 16 detekovaných úsekov v cene. To sú dva moduly DIGI-CZ 210 po 19 EUR. Aj keby som už detekčné moduly mal, tak do budúcnosti je to pekné rozšírenie.

Ako kto, Peter. Napríklad ja už mám 10 kusov S88 od DIGI-CZ, takže ďalších 16 vstupov nemôžem použiť. Okrem toho, s výrobkami DIGI-CZ mám najlepšiu skúsenosť a nerád by som miešal dve rôzne riešenia. Navyše na jednom nemeckom fóre som o tom holandskom riešení čítal a vraj sa tam dosť nezmyselne plytvá s adresovým priestorom (práve pri kombinácii s S88). Ale nič ti nevnucujem. Je len dobre, že je tu ďalšie riešenie a každý si môže vybrať. Len čo dokúpim Z21, počítam aj s týmto prevodníkom od DIGI-CZ. A len dúfam, že sa dajú do sériovej výroby a cena tým pádom klesne, ako pri S88 (bohužiaľ, až po mojich nákupoch ...

).