TonikM píše:Bohousi, musim ti oponovat v tom smyslu ze nemam pravdu. Pravda je v obou nasich vykladech, jen je rozdil v tom , ze kazdy uvadime jiny pripad. To prorazeni ktere zminujes, je prave proto, ze se stab. snazil delat svoji cinnost. A to nabijeni je za predpokladu prutoku proudu a idealniho kondenzatoru atd... debata o hov...
Je skoda, ze se vas tu uz uzivatele boji a radeji napisi soukromou zpravu, nez se tu hadat s bratrstvem Digi.
Nepíšem sem príliš často, ale nedá mi, aby som nezareagoval na poslednú vetu. Je pravda, že Fulda občas reaguje podráždene, najmä v diskusii so Zdenom, ale tam sú si rovní a dosť sa na nich bavím. Inak tvojej vete naozaj nerozumiem. Viem a sledujem, že v Diskuzi sú asi traja ľudia, ktorí využijú každú príležitosť, aby si rýpli do Digi-CZ (žiaľ, patríš medzi nich).
Tak trochu mi to pripomína jeden vtip o tom, aký je rozdiel medzi Američanom a Slovákom (ale bez urážky, platí to aj na veľkú časť Čechov). Američan, keď sa susedovi darí, sa snaží, aby sa mu darilo ešte lepšie. Slovák, keď sa susedovi darí, tak 1) ohovorí ho v krčme (česky v hospode), 2) udá ho daňovému úradu, polícii a pod. 3) podpáli mu dom.
Nepripomína ti to niečo? Si ešte len pri prvom stupni. Ale jeden pán, ktorý tu tiež do všetkého rád kecá, už ašpiruje na postup - písal v jednom vlákne o nedovolenom podnikaní a chýbajúcich obchodných podmienkach eshopu. Pritom stačilo, aby si svoje čierne okuliare vymenil za dioptrické a poriadne si ten web pozrel. Potom sa zrazu zľakol hrozby žaloby pre ohováranie a príspevok vymazal ...
Takže len tak ďalej ...
Myslím, že by sa tu našli desiatky ľudí, ktorým Fulda alebo Bohouš poradili, prípadne ináč pomohli. A ďaľšie desiatky (možno stovky, neviem) sú spokojní zákazníci Digi-CZ.
Nakoniec, je to vidno aj v tomto vlákne.