Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
zdeno píše:pokud pripojim WiFi ovladac s adresou 268, tak to posila spravne. Verze 1.6.2.
Ale je to divne, tak by se to delat nemelo.
Kliknutim zvetsite.
zdeno píše:... , pokud za tim neni snaha veci zlepsit ??
A tu samou snahu mam predsa aj ja.
Jirkátor píše:zdeno píše:... , pokud za tim neni snaha veci zlepsit ??
A tu samou snahu mam predsa aj ja.
To je sice vskutku chválihodné, ale zde a takovýmto způsobem to jistě nezlepšíš. Zkus se obrátit na výrobce, jsem mu řekni, že jsi ze západního Německa.
zdeno píše:Ivan píše:Už by to chtělo tuhle diskuzi ukončit, protože to očividně nemá smysl.
ja jsem ji ukoncil, nema to cenu. To musi vyhnit. Cas ukaze.
JenikPluto píše:zdeno píše:pokud pripojim WiFi ovladac s adresou 268, tak to posila spravne. Verze 1.6.2.
Ale je to divne, tak by se to delat nemelo.
Kliknutim zvetsite.
Kdyz tak projdu ten list, nemas (nebo nemels) tam nekde ovladac s adresou #9999? Z toho co vidim, tak komunikace mezi tvym ovladacem na #268 mi prijde stejna, jako s tim fantomem na #9999. Nebo neni? Neco jako reset centraly to ma a pripadne by to nepomohlo?
JP
Masinka85 píše:Zdeno, viem, že je to asi márne, ale zamyslieť nad sebou by si sa mal ty. Poznám ťa len z diskusie, ale v každom vlákne len urážaš l'udí s iným názorom, ako máš ty. Niektoré tvoje projekty sú zajímavé, ale božechráň ti navrhnúť nejaké úpravy. To je potom človek takmer prekliaty.
zdeno píše:Vsak pokud si nekdy neco vymyslel, tak to musis poznat, jak se nekteri lide snazi zmenit tvuj projekt ve svuj prospech.
A pokud to odmitnu, tak se citi byt strasne ukrivdeni.
belgarat píše:zdeno píše:Vsak pokud si nekdy neco vymyslel, tak to musis poznat, jak se nekteri lide snazi zmenit tvuj projekt ve svuj prospech.
A pokud to odmitnu, tak se citi byt strasne ukrivdeni.
Ano, to se snazi ... a prekvapive to dost casto neni "v jejich prospech" ale ve prospech i dalsich. No a odmital jsem taky -- jenzekvuli odmitnuti neni treba hned urazet ze. Napriklad se s pobavenim divam na ty detske rikanky kterym Ty rikas programy, a je mi smutno, protoze je patrne ze to co jsem psal v 15 letech je Tvoje maximum.
zdeno píše:A potom, kdo tady urazi druhe !! Myslim, ze se nepodivite tomu, ze Belgarat je mezi ignorovanymi, stejne ako Valter.
Honza Merhaut tam neni, protoze akceptujem jeho zdravotni stav, on za to nemuze, je proste starej a uz mu to tak nemysli.
belgarat píše:zdeno píše:A potom, kdo tady urazi druhe !! Myslim, ze se nepodivite tomu, ze Belgarat je mezi ignorovanymi, stejne ako Valter.
Honza Merhaut tam neni, protoze akceptujem jeho zdravotni stav, on za to nemuze, je proste starej a uz mu to tak nemysli.
Ja Te neurazim, ja Te hodnotim. Ty jsi mne napriklad spravne nazval nekym kdo nerozezna diodu od odporu (no tak zly to neni, ale JEN o fous!). Je to tak a neni az tak od veci si priznat ze clovek neco neumi. Tvolje potiz je, ze ty ve sve naivite a s nulovym rozhledem, zato obrovskym zpupnym sebevedomim ani netusis jak kratkou cestu jsi v MEM oboru - v software.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků