ad zmíněný profi produkt:
1) cena a limitace na H0 - téměř jistě s tím něco firma bude v budoucnu dělat, zatím je na trhu ca 1 rok. Kuriozní je zde srovnání s firmou Lenz, jejíž produkty patří k těm dražším a určitě jsou na trhu produkty srovnatelné kvality za podstatně nižší cenu, psal jsem to již na jiném místě. Můj osobní názor je,že Lenz pro začátečníky rozhodně ne a nejen můj viz např. zde:
http://www.honzikovyvlacky.cz/2012/04/0 ... -digitrax/2) jedna z výhod je, že model můžu posadit na existující analogové kolejiště nebo i dokonce na DCC s tím,že využívám vše tak jak je s vyjímkou ovlivňování pohybu lokomotiv.
3) bezdrátový modul poskytuje oboustranou komunikaci, tedy ideální pro zpětná vazbu, něco co se v DCC obtížně realizuje (přinejmenším kompatibilita), o technických limitech ani nemluvě.
4) automatizace - asi nejlepší řeśení je PC + příslušný program, dekodéry k vyhýbkám firma nabízí a opět předpokládám, že se vyvoj nezastaví...
Jen tak mimochodem jaký profi dekodér umí stavění vlakových cest kromě DS54 a DS64 od Digitraxu (tedy bez použití PC) ? Oba tyto dekodéry příslušenství mají programovatelné výstupy, vstupy pro zpětnou vazbu,TCO a ještě stavění vlakové cesty vše v jednom, opět jsem již o tom psal.