od OckoFrantisek » pát 01 dub, 2011 1:55 pm
dobry den vsem,
Mám velkou prosbu,
Přišel mi od pana Daleckého dekoder Loksound V4.0 se zvukem CSD T679 / 781 asi upgrade Dekodéru LokSound V3.5 (zvuk T679.1 ČSD/781 ČD), který uvádí na webu
Na strankach uvadi zvuk loko CSD / CD. Vsechno funguje perfektne, s tim, ze :
1.zvuk motoru je samozrejme stejny, ale predpokladal jsem, ze hlaseni bude v cestine / není tak dulezite, ale prece jen nikde neuvadi, ze je pouze v nemcine a deti jsou proste deti, rady by slysely neco cemu rozumi/
Dá se tento zvuk nejak dale upravit nebo tato část s hlasenim prehrat s nejakou ceskou hlaskou ?? Ma někdo takovy zvuk k dispozici ??? Pry lze nahrat jakykoliv zvuk…
2. cv63 je vystup hlasitosti všech zvuku. U tohoto dekoderu je max hodnota cv63 = 192/ nastavena tovarne / .
Při testu Brejlovce Roco se zvukem, / priznavam, ze jsem ještě nezkoumal, o jaky typ dekoderu a repro jde / který je při nastaveni na max hodnotu cv63= 64 a Sergeje ozvucenym Loksoundem na cv63= 192 max, je Sergej o poznani tissi, jako kdyby tam zvuk ani nebyl. Brejlovec „ hulaka jak blazen na celou mistnost „ a když chci slyset Sergeje, tak musim byt zticha….. Sladil jsem oba zvuky tak, ze jsem snizil Brejlim hodnotu cv , aby zvuk byl priblizne stejne slysitelny, ale to mi moc nevyhovuje, radeji bych Loksoundu nejak pridal, ale nevim jak. Da se zvuk na vystupu nejak zesilit ???? Jiné CV, kterym bych to poladil jsem uz nenasel, zelbohu a nevim, jak si poradit…
Diky vsem za pomoc